Oglas
· · Komentari: 1
OTVORENO

"ŽIVEO SAM U VOZU GODINU DANA": Andrija Milošević otkrio do sada NEPOZNATE DETALJE iz svog života

Jedan je od naših najboljih glumaca, ali retko ko zna šta je sve prošao, kako bi dostigao današnji uspeh

1601380701_andrija_milosevic_promocija_knjige_19042019-11.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Andrija Milošević, gostujući u jednoj emisiji, ispričao je do sada nepoznate detalje iz svog života, kada je iz Crne Gore, došao u Beograd na studije.

Pročitajte još: Naša glumica na originalan način demantovala da je trudna (FOTO)

Glumac koga svi obožavaju, prvenstveno zbog svog neverovatnog talenta za glumu, ali i šarma i duhovitosti, otvoio je dušu i ispričao kako je izgledao njegov put do uspeha. Sa 16 godina, upisao je Akademiju u Crnoj Gori, iako, kako je istakao, o glumi ništa nije znao:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lepotom protiv korone 😂 #beautiful #andrijamilosevic

A post shared by andrijamilosevic_official (@andrijamilosevic_official) on

- Znam samo da pred prijemni na Akademiji nisam znao ništa o glumi, spremio sam na brzinu NJegoša i još dve pesme i to je bilo to. Ali sam znao da želim tome da se posvetim i to me je vodilo - rekao je glumac u emisiji "Preživeli" i dodao da je tajna uspeha u tome da ostaneš prizeman:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

U ozbiljnim razgovorima... #petarbozovic

A post shared by andrijamilosevic_official (@andrijamilosevic_official) on

- Nikada nisam poleteo, nikada nisam gledao nekog sa nepoštovanjem ili prišao nekome bez poštovanja. To je moje vaspitanje koje nosim iz kuće. Dešavale su mi se loše stvari ali nikada nisam osetio ogorčenje zbog toga, naravno pogađale su me, ali nisam dao da moji kompleksi preovladaju - dodao je.

Andrija je ispričao i kako je izgledao njegov dolazak u Beograd:

- Svetozar Cvetković me je pozvao u Atelje 212 da dođem i to je za mene bio neverovatan trenutak. Sećam se da sam dobio ospice po licu od uzbuđenja, nisam mogao da verujem da ja pripadam tu, kada sam ugledao scenu zbog onih lampica na podu delovalo mi je kao da sam u nekom svemirskom brodu. Ti počeci u Beogradu ma koliko su mi bili teški i bez para, ipak su bili srećni - kaže Andrija i otkriva da su mu u tom periodu najviše pomagale kolege:

Pročitajte još: NA HOLIVUDSKI NAČIN: Snima se američka verzija jednog od NAJGLEDANIJIH SRPSKIH FILMOVA u istoriji

- Jezda mi je spremao doručak, Goran Jevtić mi je nalazio neke poslove, ali tada kada mi je uslovno rečeno finansijski bilo najteže ja sam ipak bio srećan. Živeo sam u vozu godinu dana, jer sam svaki dan putovao Beograd-Crna Gora, da odgiram predstave. Zato sam i došao na ideju da sam produciram predstavu, to je sve proizišlo iz muke. Za prvu predstavu "Samo za tvoje uši" pozajmio sam pare, jer sam tada plaćao stan 200 evra, a plata mi je bila 210 evra - zaključio je glumac i napominje da šta god u životu da prolaziš, uvek ti se ono što činiš vrati.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas