Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕГА КОСЕ

Београдски фризери о НАЈВЕЋИМ ГРЕШКАМА које жене праве! Пиво, мед и мајонез ипак нису добри за косу? (ФОТО)

Разговарали смо са фризерима у престоници о грешкама са косом које жене бацају у очај.

1620738391_woman-586185_1920.jpg
ФОТО: Пиксабеј
Oglas

Најчешћа грешка коју жене праве се тичу боја за косу које користе. Наиме, обично се опредељују за јефтиније варијанте, што им на почетку делује као уштеда, али систематским коришћењем доводе до великих оштећења на коси за које је потребно урадити већи број третмана под надзором стручне особе. Такође, из једног фризерског салона напомињу да увек одбијају да раде прелаз из црне у плаву боју, ако процене да квалитет косе то не може да издржи.

Нега препаратима из кухиње попут меда, пива и мајонеза је једна од највећих грешака које жене праве.

Велики проблем, како кажу, су и нереална очекивања клијената. Често долазе са сликом холивудских звезда и очекују идентичан резултат. Већина клијената је разумна, али није мали број оних који побесне након крајњег резултата. Нису свесни да су фризуре звезда производ вишесатних сређивања само за ту прилику, где се користе посебне методе за сценске фризуре.

За дубинско хидрирање косе су најбоље маслиново и кокосово уље.

Тако је једна клијенткиња тражила фризуру попут оне коју носи јунакиња филма Твајлајт, Алис Кален. Фризер је успео да направи идентичну фризуру, тако што је користио доста лака за косу због специфичног облика фризуре. Сама клијенткиња је признала да је била врло задовољна фризуром након изласка из салона, али се већ следећег дана суочила са последицама свог нереалног захтева. Ван фризерског салона и након прања, себи је изгледала као дечак. И зато, пазите шта желите!

Прочитајте још: Уље ОВЕ биљке чини чуда за трепавице и обрве! (ВИДЕО)

У ову категорију спадају и захтеви са лудим бојама за косу. Клијенти очекују кул изглед, али већ после месец дана их прође еуфорија и желе елегантнији и женственији изглед. 

У једном салону, девојка је желела зелено-наранџасту косу, која јој је изгледала пренападно и непристојно већ после месец дана. Тада је фризер ступио на сцену и пажљиво је вратио у првобитну, смеђу боју.

Једна од грешака је и коришћење јефтине четке за косу. Материјали од којих су направљене, могу озбиљно да науде нашој коси и зато је добро да увек купите квалитетнију четку која одговара вашем типу косе.

Прочитајте још: Заводљив изглед уз ОТВОРЕНА ЛЕЂА - 5 савршених комбинација за топле дане! (ФОТО/ВИДЕО)

И на крају, за све оне девојке које прибегавају разним рецептима из кухиње за неговање косе, фризери поручују да то нипошто не раде. Мајонез, пиво и мед оставите за стомак, а косу почастите неким од специјализованих препарата за њену негу.

- Једино из кухиње што се користи за негу косе су различита уља. И она су убедљиво најбољи третман који можете да дате својој коси. Уља која најефикасније хидрирају вашу косу су маслиново и кокосово, која се стављају на суву косу и са којима је најбоље да преноћите - поручују из једног фризерског салона у Београду.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas