· · Коментари: 0

Био је звезда серије 'ВЕСЕЛЕ 70-те', а сада је САЈЕНТОЛОГ И ОПТУЖЕН ЈЕ ЗА СИЛОВАЊЕ: Погледајте о коме је реч (ФОТО)

Живот је за њега све осим- весео

1670158988_profimedia-0098985602-Vesele-70te-serija-naslovna.jpg
Пхото: Профимедиа

Данијел Мастерсон (46) амерички глумац, је најпознатији на овим просторима по улози Стивена Хајда у култној серији 'Веселе седамдесете'. Серије, у којој су Ештон Кучер и Мила Кунис годинама играли заједно, пре него што се између њих родила љубав.

Фото: Профимедиа

Изгледа да популарном Стивену из серије, не иде најсјајније у приватном животу, јер је поред пар мањих улога, постао познат по оптужбама жена за сексуално узнемиравање и силовање.

Прочитајте још: Амал Клуни елегантна у дугачкој хаљини, док јој Џорџ носи плашт: Пар поново одушевио заједно (ФОТО)

Дани Мастерсон је оптужен почетком ове године, након што су три жене поднеле тужбу за наводно силовање, и насилно понашање. Оне тврде да су се инциденти догодили почетком 2000.-тих, у различитим временским интервалима и локацијама.
Мастерсон се на суду изјаснио да није крив за оптужбе, и привремено је пуштен да се брани са слободе. Како је  магазин 'ОК!' раније објавио, једна од умешаних жена тврдила је да ју је глумац напао 2003.године, након што јој је послао низ нападних, али и кокетних порука, наређујући јој да дође у његов дом и уђе у хидромасажну каду са њим гола.

Фото: Профимедиа

''Нисам разумела зашто је наређивао'', рекла је тада Мастерсоновом адвокату, ''Мислила сам да је можда то рекао на начин да буде агресиван, као облик флерта. Нисам разумела зашто је био тако агресиван'', рекла је она.
Иако је жена на крају ипак отишла у његов дом, изјавила је да је унапред поставила јасну границу да се неће пресвлачити у купаћи костим, нити улазити у каду са њим.

Прочитајте још: Глумац привремено изгубио способност да ВИДИ, ЧУЈЕ И ХОДА: Болује од ретке болести и поручује - "Имам среће што сам жив"

Раније ове године, Данијев правни тим је затражио да се случај одбаци, тврдећи да су грађанска права њиховог клијента била злоупотребљена, након што је судија размотрио да дозволи верски текст 'Увод у сајентолошку етику', као доказ у случају, јер су глумац и неколико чланова његове породице познати сајентолози.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.