Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
БОЈЕ

Бирајте ЏЕМПЕР према боји косе: ТИРКИЗ за црнке, а ПЛАВУШЕ греше ако носе БЕЛО

Бела боја стоји свима? Не, баш.

1604656135_Deposkracen.png
Фото: Депозитфото
Oglas

Црна боја не стоји свима. Напротив! Црна додаје година, па и килограме иако даме мисле да није тако!

Прочитајте још:  МОДНИ ТРЕНДОВИ којих се једино деца 90-их сећају (ФОТО)

Плава коса

Плавуше су једине жене које су елегантне када носе црни капут, хаљину или сако. Контраст плаве косе са црном гардеробом још више истиче лице. Плавуше су лепе у белом, али неприметне.Када обуку циклама хаљину то је већ разлог да се за њима окрене човек. Међутим, плавуше су краљице дизајна! Сваки облик принта лепо стоји овим дамама. Сваки!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Аааааааа 🔥👑 С 8 марта, девочки! Желаю всем быть королевами своей жизни! 💐 спасибо за фото @солаирекате ретушь @муакатебонд макияж и причёска @еворо16 #макияж #красота #муа #модел #макеуп #муаковал #визажистлипецк #визажистмосква #визаж #макияжлипецк #макияжмосква #фоллоw #фоллоwме #дресс #qуеен #принцесс #гамеофтхронес #схарлизтерон

А пост схаред бy Екатерина Ковалева (@кат.ковал) он

Црна коса

Бела крагна?
Не заборавите - свака жена са белом крагном изгледа свежије!

Делује да црнокосе жене имају много могућности, али није тако. Овим женама је забрањена црна гардероба (јер ће изгледати као гавран), али и бран и тегет. Светле нијансе? Не, њима најбоље стоје конкретне, јаке боје попут цикламе, тиркизне, минт зелене и слично.

Прочитајте још: ВЕЧИТО У ТРЕНДУ: Непревазиђене ЦРНЕ ПАНТАЛОНЕ кец из ормара! (ФОТО)

Црвенокосе

Погрешно се мисли да су плавуше најлепше и крем сакоу и беж хаљини. То су боје за црвенокосе. Међутим, овим женама стоје и јаке боје, па када црвенокоса обуче тиркизну хаљину - сви остану без даха. Њима стоји и црно, али једина боја коју треба да избегавају је браон. Тачније, треба да беже од кестен и мрачних нијанси, док су светле, чак, пожељне.

Прочитајте још: Супер трикови са КОРЕКТОРОМ: Ево на које се све начине може користити

Бринете

Делује лако, али није. Бринете тек треба да утврде шта им стоји и да се држе проверених боја. Наиме, веома је важна боја тена, јер ако је бледа - мора да избегава црну и жуту, а ако је тамнијег тена - уколико носи тамно деловаће мрачно. Џенифер Лопез је најбољи пример бринете са тамнијим теном и приметићете да увек носи веселе нијансе. Укратко, бринетама најбоље стоји бела, а не црнкама, као и лаванда, црвена, тиркиз...

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas