Oglas
· · Komentari: 0
ŠMINKA

Super trikovi sa KOREKTOROM: Evo na koje se sve načine može koristiti

Proizvod koji gotovo svaka žena ima u svojoj torbici.

1604565371_Depositphotos_131863850_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Ako ti je leti cilj da sadržaj svoje kozmetičke torbice svedeš na minimum, ovi odlični trikovi s korektorom će te oduševiti.

Korektor je jedan od onih proizvoda koje gotovo svaka žena ima u svojoj torbici, a zahvaljujući zgodnim pakovanjima, možeš ga bez problema nositi i na posao, i na putovanje i na vrući sastanak, kako bi u zadnjem trenu popravila male nedostatke.

Verujemo da ga do sada koristiš uglavnom za podočnjake i bubuljice, ali jesi li znala da njime možeš i...

VIZUALNO POVEĆATI USNE

Nakon što naneseš ruž ili sjaj za usne, tanku crtu korektora nanesi iznad "Kupidovog luka", a zatim prst umoči u korektor i lagano nanesi na sredinu donje usne. To će tvoje usne u trenu učiniti vizualno punijima, bez neprirodnog obrubljivanja olovkom.

Pročitajte još: Da li i vi imate problem sa PODOČNJACIMA? Evo kako da ih ublažite

KORISTITI UMESTO PUDERA

Ako imaš poprilično čistu kožu, za vreme toplijih dana zaboravi na puder i koristi korektor. Nakon nanošenja hidratantne kreme pričekaj pola minuta, a zatim na lice nanesi par crta korektorom. Lagano razmaži prstima i to je to!

Foto: Depozit

Pročitajte još: Kako da vaše OBRVE izgledaju savršeno? Na ove TRI stvari OBRATITE PAŽNJU

FIKSIRATI SENKU

Ako nemaš bazu za senku, na kapke prvo nanesi korektor, a tek potom ostalu šminku. Senka i ajlajner neće se razlivati, a vi ćete ceo dan izgledati savršeno.

FIKSIRATI KREMASTO RUMENILO

Kremasta rumenila su zgodna, ali s lica brzo nestaju. Pre nanošenja rumenila, na obraze stavi malo korektora.

Pročitajte još: SAKRIVANJE BORA šminkom: Evo u čemu je tajna

UKLONITI SVE ZNAKOVE UMORA

I pritom ne mislimo samo na podočnjake. Ako si prehlađena ili ako izgledaš zaista umorno, nemoj da zaboraviš da naneseš korektor oko nosnica - to će i licu osvežiti lice i ukloniti umoran izgled.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas