· · Коментари: 3
НОСТРАДАМУС

Долази ТРЕЋИ СВЕТСКИ РАТ: Објављено када ће тачно ПОЧЕТИ!

Трифко Гузина, тумач великог пророка, најављује тешких 14 година које су почеле падом Гадафија.

apocalyptic-374208_1280.jpg
Фото: Пиксабеј

Добри познаваоци пророчанства кажу да је Нострадамус предвидео веома тежак период, који нам се опасно приближава. Др Трифко Гузина, човек који је дешифровао највише Нострадамусових мисли и међу најбољим познаваоцима радова овог пророка, тврди да ће небо бити главно за судбину читавог човечанства и довешће чак до Трећег светског рата!

Прочитајте још: Имате ли ОГЛЕДАЛО са натписом ЛУЈ АРПО 1743? Легенда каже да изазива КРВАРЕЊЕ у мозгу и СМРТ

- Једно од најупечатљивијих пророчанстава детаљно сам анализирао у оквиру центурије катрен 433 и оно представља увод у један нови циклус - каже Гузина.

Фото: Пиксабеј

То ће бити период у којем ће „Небо судити човечанству”. Према мојим израчунавањима, уз примену Питагорејске геометрије, он је већ почео 2010. и трајаће до 2024. године. То је циклус који ће бити од највећег значаја за људски род!

Период када небо суди човечанству траје до 2024.

Како објашњава Трифко Гузина, у Нострадамусовим пророчанствима јасно је видео драматичне космичке догађаје у механици звезда, планета и комета који ће током овог четрнаестогодишњег периода узроковати пертурбацију (поремећај, пометеност, збрка, забуна, немир; пертурбације пл. астр. поремећаји, одступања у путањама небеских тела, или одступање од Кеплерових закона која показује ток једног тела Сунчевог система, планете, комете или Месеца, нарочито нашег Месеца, услед истоименог привлачења осталих тела) на земљиној кугли, уз огромне промене у организацији држава и народа.

Космички догађаји утицаће на промене у организацији држава и народа

- Важан део овог циклуса видљивог Суђења неба односи се на ваздушна оружана дејства, и тај процес се увелико одиграва пред нашим очима у државама северног дела Африке и Блиског истока - наставља др Гузина.

Циклус (од 2010. до 2017) већ је обухватио мучно убиство Гадафија, а срушен је Мубарак и прети многима попут мароканског краља, Башару ел Асаду, као и многим другим државницима у Јемену, Судану, Ираку, Ирану, као и у земљама субсахарске Африке и у Емиратима. Нажалост, на место ових умерених исламских владара на власт ће доћи милитантни исламисти и њихове групе попут вехабија и Ал Каиде. Све то би могло да доведе до Трећег светског рата под вођством трећег антихриста.

- Према мојим прорачунима - он ће почети 2029. године! Током процеса декодирања Нострадамусових осталих најава схватио сам да ће тај рат ислама против хришћанства трајати до 2056. године - каже он.

Има ли наде? Фото: Пиксабеј
Небо криво за убиство Гадафија, а прети да пресуди и другим владарима света

Описујући најављене догађаје др Гузина објашњава да је њему, као лекару специјалисти и хуманисти, веома тешко када даје овакве најаве.

На жалост, пророчанстава су истинита, дивинацијска и натприродна по свом пореклу. Пророчанства долазе са Божијег изворишта и треба их декодирати и ставити на располагање људима, како би из свега могли да извуку поруке на време.

Прочитајте још: Поворка је ишла од Београда до Опленца, а кнез Александар је плакао: Ујутру је на МРТВОЈ ЋЕРКИ видео покров због ког је изградио ЧЕСМУ 

- Трећи светски рат ће, ипак, бити најдраматичнија појава од свих и он ће бити последњи у дуготрајној историји човечанства - закључује Трифко Гузина.

Међутим, већ ове године одиграће се драматични догађаји, па тако у септембру треба очекивати „појаву два Сунца”, а у октобру значајне земљотресе у Бечу и аустријским провинцијама. У све то ћемо моћи и лично да се уверимо и зато мислим да је веома важно објавити предвиђања великог Мишела Нострадамуса. По томе је центурија катрен 433 важна, јер представља увод у циклус видљивог суђења Неба...

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.