· · Коментари: 0

БОРБА ТИТАНА вредна 164 милиона долара: Анђелина Џоли није доставила потребне доказе, суд доделио предност Бред Питу

Тим Бред или Тим Анђелина?

1670500904_Bred-i-Agelina.png
Пхото: Профимедиа

Бред Пит извојевао је мању легалну победу, у својој судској борби са бившом супругом Анђелином Џоли.
У питању је улог од 164милиона долара за победника.

Суд у Лос Анђелесу је пресудио у корист Пита, након што је Анђелина одбила да приложи серију кључних доказа релевантих за случај. Судија је одобрио захтев глумца да се преиспитају предметни правни документи.
Конференција за новинаре је заказана за још увек непознати дан у децембру.

Фото: Профимедиа

Бред је тужио бившу жену у фебруару ове године, јер је продала свој део заједничке винарије, без његове дозволе. 

Прочитајте још: Близнакиње хтеле да се УДАЈУ за истог човека: Момка који је пристао је то СКУПО коштало (ВИДЕО)

Како наводи ОК! магазин, Анђелина се тешко носи са новом романсом Бред Пита, па ради све што може да му
напакости. Иако се холивудски заводник на почетку сложио да мајка њихово шесторо деце може да прода свој део пространог француског имања, договор је подразумевао да је то могуће само уколико он да коначно одобрење о купцу.
Питов легални тим наводи да је њихов клијент био шокиран кад је сазнао да се Џоли већ решила својих деоница, те да је убеђен да је намерно сакрила ову чињеницу од њега. Током ове године, Пит се борио свим силама да оспори овај договор.
У септембру ове године, Џоли је уложила тужбу против Бреда у вредности од 250милиона долара, инсистирајући да је Бред покушавао да поврати контролу над винаријом, јер је наводно огорчен због њиховог разлаза.

Прочитајте још: Зое Салдана на премијери наставка једног од НАЈГЛЕДАНИЈИХ ФИЛМОВА: ГЛАМУРОЗНА и ОДВАЖНА, као и лик који тумачи ( ФОТО)

Изгледа да бивши брачни пар, попут филма у ком се романса и зачела ''Мр и Мрс Смитх'', у овој борби не бира средства.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.