· · Коментари: 0
ЈУЛ КРОЗ БРОЈ

Јул је месец СУДБИНЕ, израчунајте свој БРОЈ и сазнајте ШТА ВАС ЧЕКА: Неки ће ТРОШИТИ много, а други ће бити НЕРВОЗНИ

Треба да будемо обазриви, да поведемо рачуна о новцу и да не трошимо на небитне и неважне ствари. Наравно, очекујем и неко мало разрешење везано за народ и нашу државу.

1594733217_blue-eyes.jpg
Фото: Пиксабеј

Година 2020. је тешка, јер у себи носи број 4, а то смо већ искусили кроз здравствене проблеме који су нас пратили у првој половини године. Међутим, због осмице која је биоритамски број Србије у овој години, проћи ћемо боље него што смо очекивали. Ипак, људи су и даље неодговорни и не воле себе. Да је супротно, носили би и даље маске у превозу и кад год се нађу у већој групи људи.

Прочитаје још: СВЕ СЕ ЗНАЛО УНАПРЕД! Ако 1. јануар падне у СРЕДУ, биће ГЛАДИ, а људи ће УМИРАТИ од ЗАРАЗНЕ БОЛЕСТИ

Јединица

Број 3 ће бити доминантан у вашем животу. Он говори о вашим емоцијама, импулсима, непромишљености, и зато не чините ништа што ће вам разум говорити, већ пустите да срце одлучи уместо вас. Иако сте аналитичари и све волите да "ставите на своје место", током овог месеца искакаћете из свог клишеа.

Како се рачуна број?
Биоритамски број добија се сабирањем бројева датума рођења (не и године) и сведете га на прост број. Рецимо: 11.03.1978 биоритамски број је 5 (1+1+3=5)
Напредовање очекује двојке ако носе униформу.

Двојка

На вас ће утицати број 4. Он не мора бити увек негативан и доносити болест или терет, већ може довести до тога да понеко од вас реши пословне проблеме, докаже се у неким активностима и да очекује и напредовање. То се највише односи на особе које носе униформу на свом радном месту.

Тројка

Ако сте решили да идете на пут или одмор, овај месец пред вама, са бројем 5, даје могућност лепог провода и решавања неких личних ствари. Саветујем вам  да одете у неку бању или на неку планину у нашој лепој земљи и да нађете своју "нирвану" и лепе тренутке.

Напредовање на послу Фото: Депозит
Четворке ће доживети промене у породици.

Четворка

Четворкама јул даје шестицу, тако да очекујем да ћете доживети промене у породици, међу пријатељима, и уживаћете у дружењима која ће вам помоћи да себе избавите из оног кроз шта сте пролазили у претходном периоду. Заслужили сте и ви мало среће и радости у животу.

Петица

Петице би требало да поведу рачуна о свом духовном стању, јер ће бити под утицајем броја 7, а он сигурно доноси нервозу, напетост и могућност да вас неко можда превари. Зато будите обазриви, и не примајте све што вам говоре "здраво за готово". Нађите времена да се прошетате и да се опустите, како бисте лакше пребродили овај период.

Петице ће бити нервозне, напете, немогуће!

Прочитаје још: Свака генерација има свој број који открива њихове заједничке особине

Шестица

Можете очекивати материјални добитак. Много сте себе улагали у свему, и сада би требало да то нешто дође на наплату. Чуваће вас ваш добри анђео током овог месеца, због утицаја броја 8, и неће дозволити да се превише трошите тамо где није потребно.

Седмица

Због броја 9, јул вам даје могућност да добро промислите и направите велику селекцију у свему што се тиче ваших живота, а то значи да добро промислите ко вам је био пријатељ, а ко није, ко вам је помагао, а ко је окретао леђа. Време је за "велико чишћење".

Деветке ће трошити
Осмица ће започети нешто ново, а деветка ће трошити превише.

Осмица

Иако сте ви, осмице, лежерне и помало опуштене, овог јула, због утицаја броја 1, сигурно ћете бити у ситуацији да почнете нешто ново, да добијете додатну енергију која ће вас покретати, и некако "натерати" да своје замисли остварите. То није вама својствено, јер у овој ситуацији морате да се покренете и покажете своје вредности.

Прочитајте још: После 735 ГОДИНА: Среле су се ТРИ ПЛАНЕТЕ, стари свет ће се распасти и у ДЕЦЕМБРУ почиње НОВИ ПОРЕДАК

Деветка

Двојка вама деветкама, старим душама, говори да будете обазриви, да не трошите превише. Чиниће вам се да правите корак напред - два назад, али то је само зато што Месец има доста утицаја на ваш живот, и зато будите опрезни да не дајете некоме на зајам, или да  не трошите на небитне ствари. 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.