· · Коментари: 0
ОТКРИВАМО

Откривамо вам ТАЈНУ Путиновог ЧАЈА: Увек га носи са собом у БЕЛОМ ТЕРМОСУ, а ево ШТА ЛЕЧИ

Уместо кафе и црног чаја, руски председник свакодневно пије јединствену мешавину биљака са Алтаја

Vladimir-Putin-Images.jpg
Фото: Руски травар

Планина Алтај сматра се једином зеленом апотеком планете Земље, која је потпуно незагађена и богата ендемским врстама лековитог биља. Путинов чај појачава општу отпорност организма - јача имунитет, даје енергију и елан. То је и одличан чистач организма, детоксиканс, а делује и као антиоксиданс

Прочитаје још: "КРВАВИ ЕЛИКСИР" био је најскупљи и најтраженији лек на свету, а сада га користи ВЛАДИМИР ПУТИН

Чај садржи 21 биљку

Чај који свакодневно пије председник Владимир Владимирович Путин крије тајну за одржавање идеалног баланса организма и продужење животног века. Иако су многи нагађали шта је унутр фамозног термоса, на крају је сам руски председник одао тајну. Председник Русије на сваком преговору, конференцији поред себе има бели термос. Коначно, недавно је и јавности открио шта је у њему.

Не пијем кафу, него чај од трава са Алтаја.

- Знате, ја чак не пијем ни црни чај. Пијем чај од трава са Алтаја - открио је Путин.

И гсоте нуди овим чајем
Од раније је познато да је руски председник велики обожаватељ природних метода лечења, посебно лековитих трава из Алтаја. Како се наводи у руским медијима, Путин неретко и званичнике и политичаре са којима се сусреће нуди својим лековитим напитком и наздравља чајем са њима.

Алтајске планине локално становништво у шали зове "наша апотека". То је на кугли земаљској, једна од последњих незагађених оаза, у којој расте ретко ендемско лековито биље. Овај чај појачава општу отпорност организма - јача имунитет, даје енергију и елан. Одличан је детоксиканс, а делује и као антиоксиданс.

Чај је мешавина 21 траве

Чајна мешавина садржи чак 24 траве, попут камилице, сибирског бора, брусницу, корен царске биљке, сладић. Препоручује се свима у периодима акутних респираторних и вирусних инфекција, код грипа, прехлада или вироза, посебно инфекцијама са кашљем, кијањем, главобољом, гушобољом или малаксалошћу.

Идеалан за студенте, пије се три месеца.
Родиола

Прочитајте још: Сергеј открива ЛЕК који спречава РАК: Ово је СЕДАМ РЕЦЕПАТА којих има и у Србији

Благотворан је на преласку зиме у пролеће када треба оснажити организам. Руски лекари препоручују га и особама које су изложене повећаном физичком и умном напору, студентима и ђацима, спортистима, особама чији посао изискује ову врсту напора. Погодан је и за старије особе, особе које се опорављају након болести.

Пије се три месеца.

Чај са Алтаја подиже енергију, па је идеалан да се, као здравија замена, пије уместо кафе током дана, кад год осетите пад енергије.

Заслади се медом

За минимални период коришћења, препоручује се најмање  три месеца, неколико пута годишње. Први пут је препоручљиво употребити мању дозу, четвртину предвиђене, како би се уочиле могуће реакције.

Први пут узмите само четвртину дозе.

У састав чаја са Алтаја између осталог, улазе бандан, царска биљка, мајчина душица, прорашљика, плод пасјег трна, плод бруснице, мајчина душица.

Прочитајте још: У РУСИЈИ овим биљним препаратима лече НАРКОМАНИЈУ, а доступни су и у СРБИЈИ

У саставу чаја је и родиола или царска биљка која садржи снажне адаптогене и људе и животиње штити од физичког и менталног стреса, отрова и прехлада, Побољшава расположење и даје енергију, а подстиче правилан рад штитасте жлезде и опоравља тело после физичког напора.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.