Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕК ИЗ ПРИРОДЕ

РУСКИ народни рецепт: Искористите моћи БЕЛОГ ЛУКА који је најмоћнији савезник организма против ХОЛЕСТЕРОЛА

Алицин који се налази у белом луку је органско једињење сумпора. Он је тај који даје карактеристичан мирис и пружа лековита својства...

1669847131_0aebbb526825320eed09f6b6112014e4f21c0c59.jpg
Фото: Shutterstock
Oglas

Повишени нивои холестерола у крви и хипертензија повећавају ризик од развоја озбиљних болести као што су атеросклероза, срчани удар и мождани удар. Пошто ови поремећаји негативно утичу на функционисање многих органа људског тела, квалитет живота почиње да опада.

На срећу, постоје природни лекови који су ефикасни у лечењу хипертензије и снижавању количине холестерола у крви. Откривамо вам руски препарат од од ђумбира и белог лука. Микронутријенти садржани у њему савршено допуњују главни третман који је прописао лекар.

Прочитајте још: Послушајте ове савете и третмани вам неће бити потребни: Откривамо како би требало да изгледа ваша ИСХРАНА

Да би лек за ове сметње био ефикаснији, за његову припрему додају се и јабуково сирће, лимун и пчелињи мед. Ова комбинација састојака нам омогућава да развијемо невероватан лек, чија нас редовна употреба може заштитити од великог броја болести. Овај рецепт не само да брине о здрављу кардиоваскуларног система, већ и јача наш имунитет. Такође побољшава здравље наших плућа.

Исцедите сок од пола лимуна и сипајте у стаклену посуду. Додајте 1 кашичицу ренданог ђумбира и млевени чен белог лука. Састојке добро измешати дрвеном кашиком, додати кашику пчелињег меда и 1 кашику јабуковог сирћета. Добро затворите посуду и оставите да производ одстоји 24 сата.

Прочитајте још: Откривамо 5 начина како да пијете више воде дневно

Не заборавите да периодично протресете боцу како бисте боље мешали састојке. Када прође наведено време, алат ће бити спреман за употребу. Препоручује се узимање једне супене кашике производа ујутру на празан стомак и пре главних оброка.

Морате га чувати у фрижидеру. Најважније је запамтити да га узимате сваки дан.

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas