Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
летња мода

ЧЕТИРИ летња тренда која ћемо виђати на улицама: Један је из 80-их и већ нас је освојио (ФОТО)

Како су хадни дани прошлост кренули смо у потрагу за главним летњим трендовима.

1621947324_Depositphotos_113264666_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Осећај радости због лаганијег облачења је свима добро познат. Од боја до дужина сукња и хаљина до интересантних овогодишњих рукава, шта треба да се нађе у ормарима овог лета?

Пастелне боје

Поред тога што смирује и прија очима пастелна је и главна летња боја. Да ли је жута, плава или розе, избор је на вама. Биће је и међу хаљина и панталонама, па ће свако моћи да пронађе себе.

Прочитајте још: Да ли се БОХО СТИЛ вратио? Кендал Џенер најављује нови летњи тренд (ФОТО)

Фото: Депосит

Мини сукња 

Мини је увек била присутна, није сваке сезоне међу главним трендовима, али се ове године издвојила. Визуелно ће издужити ноге, а истаћи ће и обућу. Наћи ћемо је у разним силуетама, тканинама и дезенима. Важно да када бирамо мини дужину горњи делови буду прикривени.

Пуфнасти рукави

Прошле године смо се неочекивано сусрели са пуф рукавим који су, морамо признати, већ годинама били заборављени. Освежиће сваку модну комбинацију, а целокупном изгледу дати романтчан дух.

Прочитајте још: ЏЕНИФЕР Анистон већ две деценије игра на сигурно са ЈЕДНОМ одевном комбинацијом (ФОТО)

Фото: Депосит

Панталоне широких ногавица

Виксок струк из 80-их уз широке ногавице не одустаје. Ово је тренд који нас је можда и највише обрадовао, удобно је и пристаје свим фигурама. Иду уз све прилике, опуштене и елегантне у зависности како их носите

Фото: Депосит

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas