Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
УФОЛОГИЈА

ЧУЛА сам ЗУЈАЊЕ и видела плаву светлост: ЗАШТО ванземаљци ПРОГОНЕ мајку и домаћицу

Уфолози деценијама проучавају случај Морин Пади, а последњи пут се појавила у јавности на УФО конференцији 1995. године.

1604584025_Depositphotos_9113414_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Жена из Аустралије, која се иначе није занимала за појаву "неидентификованих летећих објеката", нашла се 1972. године неколико пута на мети интересовања ванземаљских посетилаца Оно што су захтевали од ње било је да се обрати медијима и пренесе поруку - да нам они не желе зло!

Прочитајте још: Сељак је ископао ЧИНИЈУ и свима је било јасно да је ВЕОМА СТАРА, а онда је уследио ШОК и питање: КАКО ЈЕ СТИГЛА ОВДЕ?
 
Морин Пади је први пут отета 5. јула 1972. године када се у Франкстон враћала из Мелбурна, удаљеног око 40 километара. Возила је пречицом, аутопутем Мородук, а у једном тренутку, ноћ се осветлила и читав пејзаж купао се у необичном, блиставом плавом светлу. Прво што је Морин помислила било је да је хеликоптер надлеће. Завладала нека чудна тишина.

Морин на месту сусрета Фото: Треће око
Видела је плаву светлост и чула слабо зујање.

Зауставила се поред пута, изашла и остала запањена - тридесет метара од ње, изнад крошњи, налазио се округли објекат, који је подсећао на два преклопљена тањира, који је исијавао интензивну плавичасту светлост. Површина је била глатка, без спојева, врата, прозора и точкова. Није се покретао, могла је да чује веома слабо зујање...

Полицајац се смејао.

Морин Пади се вратила се у кола и одјурила што је брже могла! Још неких десетак километара тајанствена летелица ју је пратила, увек на истом растојању и онда нестала.

Прочитајте још: АНТАРКТИК крије НАЈВЕЋУ ТАЈНУ на свету: АТЛАНТИДА се налази под ледом?
 
Морин је одмах полицији пријави догађа, породици и пријатељима, али сви су се само смешкали. Прошло је двадесет дана и она се 25. јула поново запутила у Мелбурн и када се враћала, на истом месту, још једном је уронила у плаву светлост. Додала је гас да би што пре побегла, али мотор се угасио. Морин је испричала истраживачима из Уфолошког удружења Викторије шта се десило:

Глас јој се обратио: "Не желимо вам зло..."
Сведоци
За други сусрет од 25. јула 1972. пронађени су и сведоци, који су то вече у близини места догађаја видели необично светло.

- Осећала сам да примам невербалну поруку, био је то глас у мојој глави, који је веома лепо звучао. Чула сам на перфектном енглеском језику, реченице са паузама: "Не бој се... Не паничи... Обрати се медијима и кажи им... Ми вам не желимо зло, сада имаш контролу".

Прочитајте још: Мистерија Хртковаца БРУЈИ СРБИЈОМ: После ЗЛАТНЕ КАЦИЦЕ, лопови ПЉАЧКАЈУ римске виле под окриљем ноћи и траже БЛАГО (ФОТО)

Пола године касније, Морин Пади се нашла у неприлици: глас, који је позивао по имену, читаву ноћ у недељу на понедељак ју је држао будном. Наредног дана, чула је дозивање у кухињи.

Сви ванземаљце виде на исти начин Фото: Пиксабеј

Очајна, позвала је Уфолошко удружење и срела се са председницом Џудит Меги на "месту састанка".  Меги је била у друштву Пола Нормана, ветерана уфологије. Док је Морин причала шта се десило почела је да показује на НЛО, али су јој објаснили да може само она да га види.

Прочитајте још: "Свевидеће око" је ДОКАЗ: Међу нама су ПОСМАТРАЧИ и то је разлог зашто нас ВАНЗЕМАЉЦИ ОТИМАЈУ

Морин Пади појавила се у јавности само једном, 1995. године, када је позвана на једну од годишњих конференција Удружења уфолога. Тада је својом искреношћу импресионирала све присутне, који су пуна два сата разговарали са њом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas