Oglas
· · Komentari: 0
UFOLOGIJA

ČULA sam ZUJANJE i videla plavu svetlost: ZAŠTO vanzemaljci PROGONE majku i domaćicu

Ufolozi decenijama proučavaju slučaj Morin Padi, a poslednji put se pojavila u javnosti na UFO konferenciji 1995. godine.

1604584025_Depositphotos_9113414_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Žena iz Australije, koja se inače nije zanimala za pojavu "neidentifikovanih letećih objekata", našla se 1972. godine nekoliko puta na meti interesovanja vanzemaljskih posetilaca Ono što su zahtevali od nje bilo je da se obrati medijima i prenese poruku - da nam oni ne žele zlo!

Pročitajte još: Seljak je iskopao ČINIJU i svima je bilo jasno da je VEOMA STARA, a onda je usledio ŠOK i pitanje: KAKO JE STIGLA OVDE?
 
Morin Padi je prvi put oteta 5. jula 1972. godine kada se u Frankston vraćala iz Melburna, udaljenog oko 40 kilometara. Vozila je prečicom, autoputem Moroduk, a u jednom trenutku, noć se osvetlila i čitav pejzaž kupao se u neobičnom, blistavom plavom svetlu. Prvo što je Morin pomislila bilo je da je helikopter nadleće. Zavladala neka čudna tišina.

Morin na mestu susreta Foto: Treće oko
Videla je plavu svetlost i čula slabo zujanje.

Zaustavila se pored puta, izašla i ostala zapanjena - trideset metara od nje, iznad krošnji, nalazio se okrugli objekat, koji je podsećao na dva preklopljena tanjira, koji je isijavao intenzivnu plavičastu svetlost. Površina je bila glatka, bez spojeva, vrata, prozora i točkova. Nije se pokretao, mogla je da čuje veoma slabo zujanje...

Policajac se smejao.

Morin Padi se vratila se u kola i odjurila što je brže mogla! Još nekih desetak kilometara tajanstvena letelica ju je pratila, uvek na istom rastojanju i onda nestala.

Pročitajte još: ANTARKTIK krije NAJVEĆU TAJNU na svetu: ATLANTIDA se nalazi pod ledom?
 
Morin je odmah policiji prijavi događa, porodici i prijateljima, ali svi su se samo smeškali. Prošlo je dvadeset dana i ona se 25. jula ponovo zaputila u Melburn i kada se vraćala, na istom mestu, još jednom je uronila u plavu svetlost. Dodala je gas da bi što pre pobegla, ali motor se ugasio. Morin je ispričala istraživačima iz Ufološkog udruženja Viktorije šta se desilo:

Glas joj se obratio: "Ne želimo vam zlo..."
Svedoci
Za drugi susret od 25. jula 1972. pronađeni su i svedoci, koji su to veče u blizini mesta događaja videli neobično svetlo.

- Osećala sam da primam neverbalnu poruku, bio je to glas u mojoj glavi, koji je veoma lepo zvučao. Čula sam na perfektnom engleskom jeziku, rečenice sa pauzama: "Ne boj se... Ne paniči... Obrati se medijima i kaži im... Mi vam ne želimo zlo, sada imaš kontrolu".

Pročitajte još: Misterija Hrtkovaca BRUJI SRBIJOM: Posle ZLATNE KACICE, lopovi PLJAČKAJU rimske vile pod okriljem noći i traže BLAGO (FOTO)

Pola godine kasnije, Morin Padi se našla u neprilici: glas, koji je pozivao po imenu, čitavu noć u nedelju na ponedeljak ju je držao budnom. Narednog dana, čula je dozivanje u kuhinji.

Svi vanzemaljce vide na isti način Foto: Piksabej

Očajna, pozvala je Ufološko udruženje i srela se sa predsednicom Džudit Megi na "mestu sastanka".  Megi je bila u društvu Pola Normana, veterana ufologije. Dok je Morin pričala šta se desilo počela je da pokazuje na NLO, ali su joj objasnili da može samo ona da ga vidi.

Pročitajte još: "Svevideće oko" je DOKAZ: Među nama su POSMATRAČI i to je razlog zašto nas VANZEMALJCI OTIMAJU

Morin Padi pojavila se u javnosti samo jednom, 1995. godine, kada je pozvana na jednu od godišnjih konferencija Udruženja ufologa. Tada je svojom iskrenošću impresionirala sve prisutne, koji su puna dva sata razgovarali sa njom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas