Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕТОВАЊЕ

Да ли сте размишљали да закупите ПРИВАТНО ОСТРВО? Можда није немогуће...

Једина мана приватних острва је што су далеко од Европе...

1609143851_frpolinezija.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Приватна острва су одувек голицала машту људи, а од када је уведена "социјална дистанца" поново постају занимљива. Колико кошта одмор на приватном острву које може да се закупи?

Прочитајте још: На овом острву нема вируса корона, а нуде занимљиве послове (ФОТО)

Право питање је када ће ова острва, иако намењена ограниченом броју људи, поново бити отворена. Прво приватно острво које се отвара уједно се налази и - најдаље.

Фото: Пексел
Брандова породица има два острва!

1. Брандо, Француска Полинезија

Славни глумац Марлон Брандо направио је од овог острва свој мали рај, а сада се на њему налази 35 приватних вила од трске и палминих лишћа. Отварање врхунског еко луксуза је најављено за 15. јули, а шеф Пјер Лакорн гарантује савршену француску кухињу. Недалеко се налази још једно острво у Тетиароа атолу које припада Брандовој породици.

Ноћење: 3.000 евра за ноћ.

На острвима раде француски  кувари!

 2. Фрегате острво, Сејшели

Ово острво је прави еколошки рај до којег туристи стижу хеликоптером, а поред приватног базена и плаже, шефа кухиње и масера добијају и прилику да се друже са 3.000 корњача. Више од 300 врста птица и животиња живи на овом острву, а госте примају у само 17 вила.

Ноћење: 3.600 евра.

Сејшели Фото:Youtube/ screenshot Seyvillas, your Seychelles expert
До острва се стиже хеликоптером или кајаком

3. Бава ризорт, Индонезија

Острво има 13 нетакнутих плажа са савршено белим песком. Бунгалови се налазе у џунгли, ушушкани међу палмама. До острва се стиже кајацима, а упркос томе  гости уживају у потпуном луксузу.

оћење: 1.300 евра.

Прочитајте још: ОТКРИВАМО! Слободан Милошевић спасио ЦРКВУ У РУСИЈИ, због тога они данас пишу Уједињеним нацијама

4.Сикс сенс Лааму, Малдиви

Цена овог савршеног места за одмор је најприступачнија, а виле се налазе изнад мора. Острво је потпуно еколошко, а гости једу храну која се производи у органској башти.

Ноћење: 800 евра.

5. Лаукала, Фиџи

Ово је јединствено место на свету. Наиме, постоји 25 традиционалних вила, а пет барова! Гости уживају у зеленој џунгли величине 3.500 хектара којем припада и село које комплетно живи за госте, па им организују манифестације, играју за њих сваке вечери и доносе им храну. Гости имају и голфтерен са 72 рупе!

Ноћење: 6.000 евра.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas