· · Komentari: 0
LETOVANJE

Da li ste razmišljali da zakupite PRIVATNO OSTRVO? Možda nije nemoguće...

Jedina mana privatnih ostrva je što su daleko od Evrope...

1609143851_frpolinezija.jpg
Foto: Piksabej

Privatna ostrva su oduvek golicala maštu ljudi, a od kada je uvedena "socijalna distanca" ponovo postaju zanimljiva. Koliko košta odmor na privatnom ostrvu koje može da se zakupi?

Pročitajte još: Na ovom ostrvu nema virusa korona, a nude zanimljive poslove (FOTO)

Pravo pitanje je kada će ova ostrva, iako namenjena ograničenom broju ljudi, ponovo biti otvorena. Prvo privatno ostrvo koje se otvara ujedno se nalazi i - najdalje.

Foto: Peksel
Brandova porodica ima dva ostrva!

1. Brando, Francuska Polinezija

Slavni glumac Marlon Brando napravio je od ovog ostrva svoj mali raj, a sada se na njemu nalazi 35 privatnih vila od trske i palminih lišća. Otvaranje vrhunskog eko luksuza je najavljeno za 15. juli, a šef Pjer Lakorn garantuje savršenu francusku kuhinju. Nedaleko se nalazi još jedno ostrvo u Tetiaroa atolu koje pripada Brandovoj porodici.

Noćenje: 3.000 evra za noć.

Na ostrvima rade francuski  kuvari!

 2. Fregate ostrvo, Sejšeli

Ovo ostrvo je pravi ekološki raj do kojeg turisti stižu helikopterom, a pored privatnog bazena i plaže, šefa kuhinje i masera dobijaju i priliku da se druže sa 3.000 kornjača. Više od 300 vrsta ptica i životinja živi na ovom ostrvu, a goste primaju u samo 17 vila.

Noćenje: 3.600 evra.

Sejšeli Foto:Youtube/ screenshot Seyvillas, your Seychelles expert
Do ostrva se stiže helikopterom ili kajakom

3. Bava rizort, Indonezija

Ostrvo ima 13 netaknutih plaža sa savršeno belim peskom. Bungalovi se nalaze u džungli, ušuškani među palmama. Do ostrva se stiže kajacima, a uprkos tome  gosti uživaju u potpunom luksuzu.

oćenje: 1.300 evra.

Pročitajte još: OTKRIVAMO! Slobodan Milošević spasio CRKVU U RUSIJI, zbog toga oni danas pišu Ujedinjenim nacijama

4.Siks sens Laamu, Maldivi

Cena ovog savršenog mesta za odmor je najpristupačnija, a vile se nalaze iznad mora. Ostrvo je potpuno ekološko, a gosti jedu hranu koja se proizvodi u organskoj bašti.

Noćenje: 800 evra.

5. Laukala, Fidži

Ovo je jedinstveno mesto na svetu. Naime, postoji 25 tradicionalnih vila, a pet barova! Gosti uživaju u zelenoj džungli veličine 3.500 hektara kojem pripada i selo koje kompletno živi za goste, pa im organizuju manifestacije, igraju za njih svake večeri i donose im hranu. Gosti imaju i golfteren sa 72 rupe!

Noćenje: 6.000 evra.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.