Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРИРОДНИ ПРЕПАРАТИ

Не бацајте воду од КРОМПИРА. То је ПРВА помоћ против опадања косе!

Здрава коса кључ је лепоте, али често опада због загађења и хемијских препарата.

1611612262_kosa.png
Фото: Pixabay
Oglas

Жеља свих жена је да имају дугу и здраву косу, јер се на њу посматра као на одраз женске лепоте. Међутим, све жене знају да им јака и дуга коса неће порасти преко ноћи.

Прочитајте још: Успорите старење коже врата: Две навике треба уврстити у свакодневницу

Како би коса била лепа и дуга, потребно је да свакодневно утичу на здравље косе путем природних намирница, како би постигле бржи раст косе.Доносимо вам три најбоља природна производа за бржи раст косе.

Вода од кромпира
Вода од кромпира садржи састојке који јачају косу, спречавају опадање и поспешују њен раст. Кромпир је богат хранљивим материјама које су благотворне за косу, и са овим простим триком успећете да побољшате раст косе. Једино што треба да урадите је да прокувате кору кромпира у већој количини воде, оставите да одстоји, а затим косу исперети овом течношћу.

Беланце

Прочитајте још: ШТЕП, шав и прслук. Почињу РАСПРОДАЈЕ ове ствари ће бити модерне и наредне зиме

Беланце је богато витаминима и протеинима који значајно утичу на раст косе. Како бисте искористили његове предности, одвојите беланце од жуманцета и умутите га, затим га нанесите на целу косу и оставите да делује 20 мин. Након тога косу исперите.

Уље јојобе

Прочитајте још: Митесери, акне и остала ЗЛА на лицу: Три ЗАКОНА која морају тинејџери да поштују

Јојобино уље има структуру молекула сличну етеричним уљима за негу коже, те се према томе користи за хидрирање и јачање косе, нарочито ако је коса слаба, танка и склона крзању. Свој омиљени регенератор помешајте са мало уља јојобе, а такоже можете јојобино уље наносити директно на косу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas