Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЈАКНЕ

ШТЕП, шав и прслук. Почињу РАСПРОДАЈЕ ове ствари ће бити модерне и наредне зиме

Ништа елегантно, већ удобно, широко и топло.

1610262872_torba.png
Фото: Депозитфото
Oglas

Прошла су времена у којима су се кројачице марљиво трудиле да сакрију штепове на одећи. Сада је више него пожељно да се они виде, па прекривају читаве одевне предмете.

Пренаглашени, створили су посебан стил. Током кројења, концима се ојачавају делови материјала, формирајући четвороугле, најразличитијих облика и величина.

Хит сезоне Фото: Депозит

Прочитајте још: ПРОМАШАЈИ ГОДИНЕ! Ево које домаће познате личности су имале НАЈГОРА МОДНА ИЗДАЊА у 2020. години (ФОТО)

Најчешће се примењују на сјајном, шушкави, непромочиви материјал, држећи на тај начин перје или ватирано пуњење гардеробе, а лепо се комбинују са вуненим, плишаним или сатенским детаљима.

Тако на јакни нашивени џепови могу да буду од плиша, у контрастном дезену, а веома ефектно изгледа и када вунени прслук обучете преко штепане јакне или се огрнете сатенским мантилом.

На жутој боји штеп највише долази до изражаја, а ништа лошије не изгледа ни када се нађе на сивој, црној или маслинастозеленој подлози.

Прочитајте још:Породила се Хурем! Славна глумица се емотивним речима обратила својој наследници (ФОТО)

Ако се одлучите за смиреније тонове, можете чак да обучете штепану дугу, пуњену јакну без рукава преко панталона направљених на исти начин, и нећете погрешити. Осим што ће вам несумњиво бити топло, осигураћете себи и мноштво погледа пролазника.

Шушкаво и напуњено перјем Фото: Депозит

Сличан ефекат ћете постићи и када обучете дугачку, шушкаву, пуњену сукњу, а преко рамена пребаците предимензионирану торбу, идентичног материјала и начина штеповања.

Прочитајте још: Овако Кејт Мидлтон прославља 39. рођендан (ФОТО)

Уз то, штеп се одлично "сналази" и на мањим детаљима, попут торбице коју носите у руци или широког појаса, са нашивеним џеповима, стављеног преко мини-сукње, хеланки или ужих панталона.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas