Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕЧАСТИВИ

ДУХ Мирољуб терорише Космај, а једини спас је да му се покаже ОВА ствар

Сваке ноћи бркати дух Мирољуб малтретира становнике Баба, а разлог је - освета!

1625139792_1-babe-selo.jpg
Фото: Срећно Миловановић
Oglas

Питомо космајско село Бабе до сада је широм Србије било познато по свежем ваздуху, остацима ископина из доба римског војсковође Бабелијуса, а како ствари стоје, од сада ће Бабе бити познате и по  духу врло незгодне и осветољубиве нарави!

Прочитајте још: У ГРОБУ зазиданом пре два миленијума горело је СВЕТЛО! У чему је тајна "вечите ЛАМПЕ"?

Наиме, већ дуже времена многи мештани Баба са првим сумраком се закључавају у своје куће. Разлог је појава нечастиве силе, односно духа који, како тврде Бабљани, иде по селу тражећи некога који би постао његова жртва. Оо свему судећи, зна се и идентитет духа: то би, како мисле многи у Бабама, могао да буде само покојни Мирољуб!

Мирољуба су нашли разбијене главе

Гроб је необележен
Мирољуба који није имао родбину, мештани нису желели да сахране на сеоском гробљу, већ су га закопали у оближњој шуми. Гроб му нису обележили.

Мирољуб је, како сазнајемо, за живота био опак човек и нико га у селу тих шездесетих година прошлог века није волео. Био је пијанац и свађалица и није имао породицу, али је волео да спопада туђе жене и то је врло често радио.

Мирољув је навукао гнев мештана, јер је силовао!

Тиме је навукао гнев свих мештана који никако нису успевали да га приведу правди, јер силоване жртве нису смеле из страха да сведоче против Мирољуба.

Прочитајте још: Највише вампира живело је у Подунављу, а проблем је решен КИНЏАЛОМ

Прича се да су га једног јутра пронашли мртвог на њиви, разбијене лобање. Претпоставља се да га је неко затекао на делу, како злоставља неку сељанчицу, и на месту га убио.

Гроб је необележен, у шуми Фото: Депозит

Прошло је од тада пола века, на Мирољуба су сви већ и заборавили, све до прошле зиме.

Прочитајте још: Бетмен је био дебељушкасти месар, а Холивуд је на њему зарадио милијарде! (ВИДЕО)

Неће да нађу гроб!
У Бабама где је сахрањен Мирољуб, а можда и не желе да пронађу то место, јер ко зна шта тамо могу да затекну. Надају се да ће овај дух, као што се ођеданпут појавио у њиховом селу, исто тако да и нестане, овог пута заувек.

Ноћу се смуца висок човек са брковима

Половином фебруара, прочуо се глас по Бабама да се ноћу по селу смуца високи човек са брковима, тамније пути, сав у дроњцима.

Мислили су да је мигрант, али дух Мирољуб има црвене муње у очима.

Многи су помислили да је у питању неки мигрант који је из Београда уточиште нашао у селу под Космајем, или напросто нека скитница у потрази за парчетом хлеба, али онда је, два дана касније, једна жена пријавила да ју је око 23 часа увече, испред куће напао високи мршави мушкарац из чијих су очију излазиле праве мале црвене муње!

Дух Мирољуб храма на једној нози

Ту је већ враг однео шалу. Кад је жена, која се у Бабе доселила пре годину дана, описала нападача, најстарији мештани села више нису имали дилему: по опису, био је то пљунути Мирољуб, кога су сахранили још пре пола века! А да нема никаве дилеме о идентитету мистериозног напасника, схватили су сви кад су сведоци описали да је храмао на леву ногу, а то је био Мирољубов телесни недостатак за живота.

Прочитајте још: Александар је победио последњег самураја, понизио Јапан и вратио се кући

Баба Верина кућа

Ускоро су Мирољуба почели да виђају и други Бабљани, а од краја фебруара па до данашњег дана, увече у селу готово да нема живе душе. Нико не жели да ризикује да се сретне са оним који је и за живота био оличење зла, а ко зна какав је сад, као дух.

Баба Вера га је последња видела

Последњи пут Мирољуб је виђен код куће баба-Вере која живи сама и једва је преживела сусрет са овим духом. Од тада не сме никоме да отвори врата и једва је пристала да за новине исприча о свом сусрету са покојним Мирољубом, па и то је урадила кроз затворена врата.

Прочитајте још: Примитивни номади су направили прецизан астрономски сат: Да ли су дошли са ОРИОНА?

- Страшно је то било, сине! Таман ме први сан у"ватио, кад чујем, пас се нешто узмувао по дворишту па лаје. Ја изађем да га смирим, кад нешто ме зграби за раме. Ја се окренем и кад нисам одма" од страха мртва пала! Испред мене стоји она несрећа Мирољуб, памтим га још док је жив био. Ни сад се к"о дух није ништа променио, исти онај зли осмех и оне урокљиве очи - прича баба Вера.

Ништа се није променио, а језик као змија!

Отворио уста, ко да "оће нешто да каже, а језик му, боже ме прости, личи на змију! Почнем ти ја да вриштим из свег гласа, разбудим првог комшију који на прозор са пушком излетео, а Мирољуб ти нестаде к"о руком однесен. Од тад ти ја ни увече, а ни преко дана, ником непознатом не отварам. Шта треба, да ме она несрећа опет нападне - жали се баба Вера.

Прочитајте још: Најновије откриће: Диносауруси су имали вртиће, а ДАДИЉИ се десило нешто застрашујуће

Вулканизер духу Мирољубузапретио

И вулканизер Миливоје из Баба сведочи о сусрету са космајским духом. Каже, имао је среће да га није напао, а Миливоје верује да је то зато што се Мирољуб сећа његовог ударца.

Што ме убисте ономад? Питао је Мирољуб.

- Видиш, пријатељу, какве су ми шаке, к"о лопате! Е, само да је навалио на мене, не би се добро провео. А видео сам га као што сад тебе гледам. Стоји само тако у дворишту усред ноћи и не мрда се. Ја изађем и повичем: "Који си ти, шта тражиш овде?", а он лепо каже: "Мирољуб, што ме убисте ономад". Ја викнем: "Сад ћу ловачку пушку да изнесем, да те утепам к"о зеца", а он се мирно окрете и оде кроз капију. Ма, к"о и да није изашао, него некако нестаде, као магла - каже Миливоје, који није желео да се слика за новине. Јер како каже, неће да га Мирољуб додатно узме на зуб!

Прочитајте још: Иванов је покушао да оплоди шимпанзе ЉУДСКОМ СПЕРМОМ, а циљ је био један! Шта се КРИЛО иза НАЈОЗБИЉНИЈЕГ светског пројекта! (ВИДЕО)

Како било да било, Бабљани се с првим мраком и даје закључавају у своје куће, а бели лук им је, злу не требало, увек при руци.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas