· · Коментари: 0
ПЛАВА КРВ

Подржавају Меган Маркл? Енглези масовно ћеркама дају име ЛИЛИ, док је Арчија победио МУХАМЕД

Меган Маркл и принц Хари су отишли у САД због приватности, а све време су у јавности!

1623829260_MeganandHary.PNG
Фото: Instagram/ screenshot meghandharry

Да ли Енглези подржавају Меган Маркл или не - није познато, али је чињеница да су многи одлучили да девојчицама рођеним овог јуна дају име Лилибет! Нажалост, Арчијево име никада није доспело на листу првих 10. Многи сматрају да дајући име Лили, Енглези подржавају краљицу Елизабету, јер је то њен надимак.

Нажалост, упркос томе, страсти се између Сасекса и краљевске породице не смирују.

Прочитајте још: Очаравајућа унука краљице Елизабете: Да ли је она нова звезда краљевске породице?

Лили трећа по популарности
Најпопуалрнија женска имена у Великој Британији ове године су Оливија, Софија и Амелија, а Лили се у јуну појавила на првом месту!

Упркос томе што су 2020. године тврдили да краљевску породицу напуштају зато што желе мало приватности за себе и малог Арчија, Меган Маркл и принц Хари у последње време нису радили ништа друго осим што су јурили публицитет! Краљевска кућа је љута, тврди добар познавалац прилика.

Меган и Хари не "силазе" са медија

Дики Арбитер, бивши портпарол енглеске краљице Елизабете, тврди да Меган Маркл и принц Хари у последњих годину дана сву енергију улажу у публицитет.

Мухамед па Арчи
Најпопуларније мушко име у Британији је Мухамед, док се Арчи налази на 12. месту.
Хтели су мир, а стално зову новинаре и дају инфомације

- Све време покушавају да буду присутни у јавности, пред очима људи, упркос томе што су тврдили да одлазе из Лондона јер су жељни мира. Заиста је време да мало заћуте - каже Арбитер.

Рат са краљевском кућом траје годину дана

Последњих годину дана траје сензационалистички рат између краљевске породице и војводе и војвоткиње од Сасекса. Последњи повод је рођење мале Лилибет Диане.

Проитајте још: Очаравајућа унука краљице Елизабете: Да ли је она нова звезда краљевске породице?

Принц Хари узима 5 месеци одсуства због бебе, али да ли ће ћутати пет месеци?

- Сада причају да је принц Хари узети одсуство од пет месеци како би бринуо о беби, али ако је то тачно требао би да ћути тих пет месеци, а не да даје информације медијима. Укратко, мислим да је време да мало заћуте - сматра Арбитер.

Принц Хари тужио BBC

Принц Хариј је недавно тужио BBC јер су написали да није тражио дозволу краљице Елизабете да ћерки да име Лилибет, што је краљичин тајни надимак који несме да користи ни принц Чарлс.

Прочитајте још: Фамозна црвена хаљина Кејт Мидлтон планула, а тај модел стоји свим женама! (ФОТО)

Извор из краљевске куће је на овој телевизији изјавио да Сасекси никада нису питали краљицу Елизабету за дозволу за име Лилибет, већ су јој само саопштили да ће се мала тако звати. Принц Хари тврди да је његова бака прва сазнала да је Лилибет рођена и да није деловала благонаклоно не би беби дали то име.

Сви извори наводе да је Бекингемска палата била шокирана именом бебе. Они су дознали за рођење бебе у 17 часова поподне, а сат и по касније и остатак света!

Прочитајте још: ВИКТОРИЈА БЕКАМ представила хаљину коју ћемо носити током лета: Већ је волимо (ФОТО)

Анђела Левин је изјавила да сматра да је неваспитано дати краљичин приватни надимак беби и на тај начин је цео свет чуо за њега.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.