Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
БРОЈ БИОРИТМА

ГАСТРО нумерологија! Израчунајте свој БРОЈ и сазнајте које намирнице и укуси вам ОДГОВАРАЈУ

Нумеролошке анализе наших личних бројева могу нам одгонетнути многе скривене тајне и објаснити неке наше карактеристике, па и храну и пиће које нам прија

1598911924_bioritam.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Нумерологија као наука о бројевима може нам открити многе тајне нашег живота и усмерити нас у праву, који нам је судбина преодредила.

Прочитајте још: После 735 ГОДИНА: Среле су се ТРИ ПЛАНЕТЕ, стари свет ће се распасти и у ДЕЦЕМБРУ почиње НОВИ ПОРЕДАК

Нумеролошка анализа подразумева и анализу броја нашег биоритма, који се мења на свака два сата, зависно од кретања Земљине осе. Овај број говори нам о гастрономским склоностима у сваком тренутку током дана или одређеног периода.

Биоритамски број
Како бисте израчунали ваш број биоритма, потребно је сабрати дан и месец рођења, тако да добијете једноцифрен број.Пример броја биоритма за оне који су рођени 25.06. је: 2+5+6 = 13, а то је 1+3 = 4. Број биоритма је 4.

Број биоритма 1

Прочитаје још: Свака генерација има свој број који открива њихове заједничке особине

Ово је најзахтевнији број, па су особе такве и када је храна у питању.

Желе само најбоље од живота јер самтрају да им то припада, па су за столом избирљиви и веома цене квалитетну хране. Воле ексклузивна јела којима не могу одолети.

Хлорофил је веома важан састојак хране коју би требали да уносе јер је за њих битно да уносе веће количине зеленог поврћа.

Прочитајте још: Лични број открива да ли богатство стоји испред ваших врата

Број биоритма 2

Овај број обожава све врсте слаткиша и колача, којима ублажава љубавне проблеме и животна искушења. Пошто је прави кућни тип, овај број воли укусна јела домаће производње.

У погледу хране нису претерано избирљиви, али због осетљивог желуца треба да избегавају жестока пића и превише зачињену храну. Препоручује им се паприка, кромпир, бундева, банана, воће и поврће са јаком кором.

Прочитајте још: "Породице неће постојати, љубав ће бити поражена, а рађање ће бити контролисано КИСЕОНИКОМ": Шта чека свет?!

Број биоритма 3

Припадници броја три веома уживају у храни и често се муче са вишком килограма. Њихова исхрана треба да буде обогаћена љубичастим воћем и поврћем.

Фото: Depositphotos

Воле шпагете, лазање и слична јела која их дебљају.

Прочитајте још: Свака генерација има свој број који открива њихове заједничке особине

Број биоритма 4

Припадници броја четири веома су скромни када је храна у питању. Они углавном узимају оно што је неопходно. Они не једу превише.

За њих је идеална храна беле боје. Одушевљава их храна направљена од теста.

Број биоритма 5

Ове особе увек иду у корак са временом, па први прихватају макробиотику, вегетеријанство и сваки други нутриционистички тренд. Петице воле кување, нова јела и нове рецепте, али су доста избирљиве. Пошто не воле дуго да седе са миром, оне једу више пута дневно.

Привлаче их егзотична јела.

Прочитајте још: РИБЕ воле поткровља, а ЛАВОВИ тргове: Хороскопски знак разоткрива где волите да живите!

Број биоритма 6

Припадници овог броја имају одличан апетит. Није им лако угодити јер су велики гурмани, а притом се и сами супер сналазе у кухињи.

Најважније им је да је храна лепо аранжирана, али и ускусна и разноврсна.

Прочитајте још: Израчунајте свој биоритамски број и сазнајте која планета њима влада

Број биоритма 7

Седмице су љубитељи вегетеријанске и макробиотичке кухиње. Требало би да користе поврће и воће у великим количинама избегавајући киселе плодове.

Идеалан оброк за њих било би разноврсно поврће са роштиља или неки необични специјалитет на бази биљака.

Број биоритма 8

Прочитајте још: После 735 ГОДИНА: Среле су се ТРИ ПЛАНЕТЕ, стари свет ће се распасти и у ДЕЦЕМБРУ почиње НОВИ ПОРЕДАК

Осмице претерују и у храни. Воле добро зачињену храну и уз то попити коју чашицу вишка. Обожавају месо, али било би добро да више уносе воћа и поврћа. Њима се заправо препоручује лаганија исхрана

Број биоритма 9

Деветке имају веома добар апетит. Воле свеже и кувано поврће и воће. Нису избирљиве када је храна у питању. Препоручује им се воће и поврће индиго боје.

Њима је важно да је храна укусна, средње зачињена и да је има у великим количинама. Уз оброк воле и чашицу доброг вина.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas