· · Коментари: 0
АСТРО

ХОРОСКОП за 17. МАЈ: Ован данас мења ПОСАО, Раку стиже стари ДУГ, а Бик нека све пажљиво чита

Раку стижу дугови које су направили у давној прошлости.

1620904903_aries.jpg
Фото: Пиксабеј

ОВАН

Постоји шанса да се ваша жеља за променом радног места оствари. Водите рачуна, морате бити свесни, да ако то учините након тога улазите у потпуно нови живот после чега нема повратка на старо. Размислите да ли је то оно што управо желите.

Овну ће се остварити жеља за новим послом. Бику се, такође, мења професионални пут.

БИК

Могући су потези који ће из корена променити ваш професионални пут. Уколико размишљате о новчаним позајмицама, најбоље је да одустанете јер ће вас након потписивања уговора сачекати непријатна клаузула коју нисте приметили на време.

БЛИЗАНЦИ

Одлично сте координирани па дан протиче без већих проблема. Ипак, задатке обављате рутински па због недостатка концентрације постоји могућност да направите превид који може проузроковати малу штету која вама лично не иде у прилог.

Прочитајте још: Највећа комунистичка ТАЈНА: Ко је убио 4.000 Срба и 12 Немаца и зашто је Мустафа Голубић виђен у Смедереву?

РАК

Стижу вас дугови које сте направили у давној прошлости. Сазнање стиже кроз писмену опомену која ће вас узнемирити. Пре него што вас обузме паника, направите нови прорачун и на тај начин и план којим ћете се извући из новонастале ситуације.

Раку стижу стари дугови, Лав се окреће породици, Девица има проблематичну ситуацију у кући.

ЛАВ

Размишљате о послу уместо да тренутну позитивну енергију поделите с укућанима које сте, у протеклом периоду, запоставили. Депримира вас непријатна атмосфера око вас, а не увиђате да сте управо ви узрок таквог расположења.

ДЕВИЦА

Пажња је усмерена на проблематичну ситуацију која се одвија у кругу ваше породице. Кулминација стиже током поподнева јер ће наступити присилне промене, уколико их ви до тада сами, добровољно, не спроведете.

Прочитајте још: НАЈДУЖА НОЋ у историји човечанства догодила се 536. године и трајала је 18 месеци. Шта се тачно десило?

ВАГА

Не прија вам доминација вољене особе, а не узимате у обзир да је такав однос изазван вашим повлачењем. Можда мислите да је друга страна то сама изрежирала. Не заваравајте себе и друге, с препуштањем вођства утрапили и сву одговорност која иде с тим.

Вагу мучи љубав, Шкорпија бежи од реалности, Стрелац је уморан јер се префорсирао.

ШКОРПИЈА

Бег од реалности је најлакши ако се фокусирате на туђ живот и проблеме који не припадају вама. Иако верујете да сте у светој мисији спасавања других људи, у позадини ви уствари само избегавате суочавање с сопственим проблемима који чекају само вас.

СТРЕЛАЦ

Помало сте уморни од интензивног дружења којим вас је партнер префорсирао у последње време. Након силних дешавања, доживљаја и провода, потребан вам је мали заслужени одмор. Не оклевајте, саопштите то вољеној особи.

Прочитајте још: Тито је знао, а видовњакиња најавила: ЗЛАТНА ВОДА у Змајеву открива Атилин гроб

ЈАРАЦ

Аспекти вам доносе прилив енергије која вам је у протеклом периоду недостајала. На жалост, паралелно пристижу нове обавезе којима ће сва лепота овог периода пасти у сенку. Пред вама је напоран рад за који нећете добити очекивану награду.

Јарцу стижу енергија и обавезе, Водолија не зна шта жели, Рибе везују планове за туђа обећања.

ВОДОЛИЈА

Нисте сасвим сигурни шта заиста желите. Могуће је мало побољшање расположења иако неки проблеми још увек постоје. Ипак, можете одахнути јер данашњи дан не доноси ништа спектакуларно добро, али најважније, нема ни погоршања.

Прочитајте још: Ко је градио пирамиде на Тенерифама: МАСОНИ или митски народ Гуанча који су оставили мумије?

РИБЕ

Своје планове везујете за обећања која су вам дали пријатељи. Превише одлагања може вас довести у неугледну ситуацију у којој ћете се на крају правдати претпостављенима којима ће ваши аргументи бити смешни и прихватљиви.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.