Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
РЕЦЕПТ

Изравнајте косу природним путем

Равна коса је сан многих девојака, због чега често користе разне препарате како би је изравнали

1607534325_ravna-kosa.jpg
Фото: депоситпхотос
Oglas

Ипак, постоје природни начини на који начин можете да изравнате косу, а да је притом не оштетите разним препаратима или апаратима који је оштећују.

Прочитајте још: Да ли погрешно перемо ФАРБАНУ КОСУ? Захтева посебну негу

Млеко од кокоса и лимунов сок

Изрендајте кокос, помешајте га са водом и онда добијену смесу процедите да бисте одвојили кокосово млеко. Додајте мало лимуновог сока и оставите да се охлади четири до пет сати, све док на површини не приметите пену. Скините пену и равномерно нанесите на косу. Натопите пешкир врућом водом и њиме прекријте косу. Држите на глави око сат времена. Након тога оперите косу шампоном и добро исперите. Поред тога, што ћете успети да изравнате косу, ослободићете се и перути.

Млеко

Помешајте исту количину млека и воде у боцу са пумпицом. Нашприцајте косу овом мешавином и оставите да одстоји 20 минута. Након тога, очешљате косу и оперите шампоном, као и обично.

Фото: деспоситос

Топло уље за косу

Наношење топлог уља на косу један је од најједноставнијих начина да изравнате косу на природан начин. Третман топлим уљем обогатиће вашу косу протеинима и витаминима који су веома важни за здравље косе. Угрејте било коју врсту уља за косу и нежно га утрљајте на главу и косу и масирајте двадесет минута. Очешљајте косу и прекријте врелим пешкиром. Оставите да одстоји пола сата. 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas