· · Коментари: 0
ИСКРЕНО

Јована Јоксимовић открила какав је Жељко као газда

Водитељка почиње да ради нову емисију

1607022036_New-Project--1-.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк

Јована Јоксимовић, почиње да ради на телевизији свог супруга Жељка. 

Прочитајте још: Песма крије веома тужну причу... Била је намењена Цеци, али је отпевала ова певачица

Након што је изнела све детаље раскида уговора са телевизијом Прва, Јована је почела да ради на телевизији свог супруга, где ће водити емисју "Уранак". Водитељка је први пут и открила, какав је њен супруг као шеф:

- Жељко је веома захтеван шеф, јако захтеван, презахтеван. И најгоре је што он зна шта хоће. Жељко је доста учествовао у креирању и тог Јутарњег програма на „Првој“, и то не не само када је реч о џингловима и музици коју је повукао када сам отишла. Жао ми је што још неке ствари нисмо заштитили јер је тај јутарњи програм у сваком смислу наше ауторско дело. Али Јутарњи програм чине и људи па самим тим мислим да ће мој долазак овде, са графиком која је другачија и лепша, бити мој и имати мој печат.

- Шта је проблем када радиш са супругом? То што те нон-стоп те пита да ли си завршила ово, да ли си обавила оно... Има сто питања и сто захтева, и ван радног времена. Али, срећна сам зато што је Жељко моја највећа подршка кроз целу каријеру и неко ко ме је терао да доносим тешке пословне одлуке и стајао уз мене када их донесем. И никада нисам погрешила. Све те одлуке жена може да донесе када има подршку свог мужа – закључила је Јована. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.