· · Коментари: 0
РЕД ТВ

КО РАНО РАНИ, ЈУТРА СА МАЦОМ ГРАБИ: Другачији почетак дана и неконвенцинални јутарњи програм “Зорњак” ускоро на РЕД ТВ-у! (ФОТО)

Не знамо шта ви помислите када чујете реч “зорњак”, али гарантујемо вам да ћете ускоро мислити само на једну ствар: јутарњи програм на РЕД ТВ-у!

1603710259_Red.JPG
Фото: Промо

За све ранораниоце који воле да им дан почне смехом, РЕД ТВ доноси “Зорњак” сваког радног дана од 6 до 8 часова. Ваш домаћин ће кроз двочасовни програм бити добро познато ТВ лице које је увек асоцијација за добру забаву: Драган Маринковић Маца. Како онда да дан не буде добар? У овом јутарњем програму колажног типа, Маци ће друштво правити три девојке: Анђела Ашанин, Марта и Мира, које ће бити задужене за различлите сегменте.

Фото: Промо

Иако попричично неконвенцинални јутарњи програм, “Зорњак” ће имати сегменте карактеристичне за јутарње програме: укључења из региона, прелиставање дневне штампе, временску прогнозу и тему дана. Поред тога што у “Зорњаку” неће бити политичких тема, овај јутарњи програм од других издвајају необични сегменти: рецепт и јело дана, хороскоп, гледање у шољу – сваког јутра моћи ћете да пошаљете фотографију своје шоље, а Мира ће вам рећи шта вам доноси будућност – затим, удоми куцу или мацу (не, Маца неће бити у понуди за удомљавање), сегмент посвећен спорту и кладионици кроз који ће вас водити Марта, док ће вам Анђела показати како се једна Црногорка сналази у Београду.

У “Зорњаку” ће бити вести из целе Србије и региона, али неке лепе вести, које се не дотичу политичких тема као у другим јутарњим програмима. Наш садржај биће ведар и забаван, прилагођен публици која прати РЕД ТВ. Наше теме биће добре ствари које можда другима нису интересантне. Очекује вас и временска прогноза из Бабушнице, Угриноваца и осталих монденских градића широм бивше Југославије – открива нам Маца.

Фото: Промо

Маца је још на почетку каријере радио јутарњи програм сличног типа, те му искуства не мањка, а од “Зорњака” очекује да се сјајно уклопи у програм телевизије нове генерације РЕД ТВ и да публици које је сваког дана све више постане јутарњи ритуал.

Што се тиче имена емисије, још су стари Латини рекли “Номен ест омен”, односно “Име је знак”, тако да не треба ништа даље причати о “Зорњаку”. Надамо се да ћемо бити довољно ведри, шармантни, потентни да вам дан крене лепо, са предивним људима око мене: Анђелом, Мартом, Миром и још неким људима који су део ове сјајне приче. Биће слатко, занимљиво, ведро и биће добро јутро у правом смислу те речи. Чекају вас лепа буђења – каже Маца.

Ово је сасвим довољно да вас заинтересујемо за овај несвакидашњи јутарњи програм. Ипак, није нам тешко да вам поновимо: уколико желите другачији почетак дана, неконвенционална јутра и добру забаву, онда је “Зорњак” сваког радног дана од 6 до 8 часова на РЕД ТВ-у прави избор. Гледамо се ускоро!

Фото: Промо

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.