· · Коментари: 1
ПЛАВА КРВ

Краљица је љута: Меган Маркл и принц Хари нису добили дозволу за име!

Ситуација са именом Лилибет Дијана неће се лако и брзо завршити, краљица је љута!

1623588463_w_56960323.jpg
Фото: ЕПА

Краљица Елизабета (95) неће ћутати због увреде коју су јој нанели Меган Маркл и унук принц Хари. Наиме, она је бесна што су девојчици да ли њен надимак којим нико не сме да је зове.

Прочитајте још: Очаравајућа унука краљице Елизабете: Да ли је она нова звезда краљевске породице?

Николи није смео да користи име Лилибет

Лилибет Лили Дијана Маунтбатен Виндзор рођена је 4. јуна, у 11.40 ујутру у Калифорнији. али је јавност дознала да се породила Меган Маркл тек. 6 јуна. Када је јавност сазнала које су име родитељи дали девојчици звладао је мук и неверица.

- Име Лилабет је смео да користи само принц Филип који је недавно преминуо. Чак се ни Чарлс не би никада усудио да је зове Лилабет - рекао је краљевски коментатор.

Чарлс није смео мајку тако да зове...

Краљица Елизабета је, уставри, сама себи дала надимак Лилибет када је била девојчица и тешко је изговарала своје име. Тако су је звали само отац и супруг.

Прочитајте још: Принц Чарлс јавно проговорио о унуци Лилибет Дајани

Пријатељи Меганб Маркл обмањују новинаре

Краљица Елизабета није, како су медији писали, благословила ново праунуче, већ се чула са унуком Харијем и рекла му је колико је љута што одабрао то име за девојчицу. Принц Хари (36) је рекао да ће тужити БиБиСи што су објавили да није имао бакино одобрење да ћерки да име Лилибет.

Све информације долазе од пријатеља Меган.

Нико из Бекингемске палате није изјавио да су Меган Маркл и принц Хари имали дозволу да беби дају име Лилибет. Такође, није није званично објавио да је краљица Елизабета видела унуче, то су објавили само медији у САД којима информације дају Меган Маркл и принц Хари.

Краљица није видела и благословила унуче

- Никаквог видео позива није било. Пријатељи војводе и војвоткиње од Сасекса причају новинарима да је краљица видела бебу и да је одобрила име. Краљевска породица ниакда то није потврдила, а сама краљица је тражила да се те вести у британским медијима исправе - каже извор из краљевске породице.

Прочитајте још: Познати певач проговорио о последицама короне: "Мислио сам да ћу да умрем"

Адвокати принца Харија и Меган Маркл су тражили да медији објаве информацију према којој је унук прво звао краљицу Елизабету да јој каже лепу вест и да она није подржавала да се девојчици да име Лилибет - они то никада не би урадили.

Прочитајте још: Дирљива фотографија принца Филипа и краљице Елизабете (ФОТО)

Међутим, извор из краљевске породице тврди да је краљици Елизабети саопштено име девојчице и није јој тражена дозвола.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.