· · Коментари: 0
ЗНАЧЕЊЕ ДВОЦИФРЕНИХ БРОЈЕВА

Кућни број може бити извор туге и патње у дому?! Проверите који је ВАШ!

Иако су неки бројеви судбински и не можемо их променити, као ни карму који они носе, постоје бројеви у животу чијом променом можемо донети потпуно нову енергију, срећу и успех

number-192346_960_720.jpg
Фото: Пиxабаy

Двоцифрени бројеви у нумерологији немају снагу основних бројева који се односе на личне датуме, али носе снажну карму везану са појаве са којима се свакодневно сусрећете. Ово се односи на број вашег стана, телефона, регистарске таблице, број зграде, седишта у биоскопу, аутобусу.

Тако кућни број може бити извор среће, али и извор туге и патње. Уколико је ваш кућни број један од несрећних бројева, тада га можете кориговати и претворити у срећан тако да изнад кућних врата ставите неки од бројева који ће у збиру с вашим дати срећан број или додајте неко слово.

Коригујте бројеве око вас и претворите их у срећне тако да изнад кућних врата ставите неки од бројева који ће у збиру с вашим дати срећан број или додајте неко слово. 

Бројеви и слова на регистарским таблицама аутомобила такође подлежу законитостима бројева, па уколико је њихов коначан збир срећан, већа је вероватноћа да ћете у саобраћају бити срећније руке.

Прочитајте још: Свака генерација има свој број који открива њихове заједничке особине

Уколико отварате фирму или се селите на нову адресу  водите рачуна да њихова имена или бројеви буду у срећној комбинацији, односно, у сагласју са вашим личним подацима.

Значење двоцифрених бројева који нас окружују

Број 10 доприноси амбициозности, храбрости и успешности на свим животним пољима. Доноси користи свима око себе, јер има моћ поништавања зрачења несретних бројева око себе. Генерално, велика снага и моћ, али наизменични падови и успони.

Број 11 доприноси опасности разних врста, невољама, бригама, напорима, препрекама у животу, депресији и неуједначеном понашању. То све говори о потреби или неопходности да се развије самоувереност и храброст.

Број 12 је јако несретан број, јер доноси жртвовања, финансијске и љубавне проблеме, издаје, сплетке и трпљења. Генерално, доста искушења и могућих разочарења.

Број 13 је број изненадних непријатних догађаја, тензија, драстичних промена, падова, али и пролазак кроз фазу трансформације и обнављања.

Број 14 доноси изванредну способност комуникације, добро изражавање свог мишљења, спретност, креативност и вештина у пословању с новцем и брз пословни успех. Назначена је потреба за прилагођавањем и умереношћу.

Прочитајте још: Рођени сте између првог и десетог датума у месецу? Ево коју симболику носе ти датуми

Број 15 има магнетску привлачност, корист од љубави и особа супротног спола. Лепо изражавање, уметнички дар и вештина у пословима и зарадама, новчани добитци. Живот уводи особу у искушења и ситуације да се осетити страст и бол.

Број 16 доноси бриге, сукобе, препреке, невоље, тензије, депресије и незадовољство, опасност од ватре пожара, поплаве и саобраћајних несрећа. Ово је број брачних развода.

Број 17 доноси препреке, свађе, разводе, породичне и правне сукобе, друштвене конфликте, опасности од експлозије, ватре.

Број 18 у првом делу живота доноси доста напора, а касније уживање у плодовима рада. Темељност, практичност, истрајност. Понекад "омане", али ипак срећан завршетак. Не губити наду.

Број 19 доноси успех и част, испуњење планова, водеће позиције. Борбен је и уметнички дар. Понистава утицај осталих несретних бројева. Успех и хармонија.

Прочитајте још: Израчунајте и откријте који месец је идеалан за ваше нове пословне подухвате

Број 20 је број који воли промене. Пун је иницијативе и амбициозан, склон иновацијама. Може нагињати духовном животу. Сармантан је и омиљен од супротног спола. Изненађења и непредвиђене ситуације.

Број 21 доноси лепу будућност, напредак, то је симбол прогреса. Иза тридесете године доноси част и новац. У животу ће бити успешна и одговарајуће награђена.

Број 22 у животу доноси могућност неуспеха. Ббудите обазриви и увиђајни. Лажни пријатељи и снажан осећај тескобе, издаје, лоше здравље, бриге и невоље, тајни непријатељи и самоћа. Склоност заблудама и жртвама.


Фото: Пиxабаy

Број 23 доноси способност стицања новца, велика спретност и брз успех. Изразито је вешт у комуникацијама. У животу треба да контролише ситуацију како би обезбедио заститу.

Број 24 доноси наклоност и корист од супротног пола. Шарм. У животу ће срести женску особу која ће особи прузити помоћ.

Број 25 доноси срећу тек у другом делу живота, након пуно проблема и рада. Број лепе будућности. У животу особа треба да се бори да заузме своје место.

Број 26 је број разочарења у интимном животу, невоље од пословних пријатеља и партнера. Било каква партнерства су штетна. Финансијске невоље и опасност од погрешних улагања. У животу доста неуспелих послова и лоших комбинација.

Прочитајте још: Упорни сте, креативни или само филозофирате? Ако сте рођени преко дана, ово су можда неке од ваших особина

Број 27 је одлика снажне и креативне личности. Интелектуалцима доноси висок углед и поштовање, такмичарски дух, храброст, борбеност, поштење, марљивост, искреност и одлучност. Склоност књижевности, играма на срећу, медицини, спорту и ризицима.

Број 28 доноси затвор, завист, непријатеље, развод, враћање на почетне невоље. Особа с тим бројем је увек на почетку. У животу ће успостављати корисну сарадњу.

Број 29 доноси лошу срећу у љубави, невоље, криви избор партнера, обмане, препреке, тешкоће, тегобе са здрављем.

Број 30 је број путовања. Воли иностранство, марљив је и лако напредује. То је број велике среће и успеха у вођењу послова.


Фото: Пиxабаy

Број 31 ствара преосетљивост, депресије, немир, изолацију, ексцентричност, несхваћеност од других. У животу треба да буде доста добрих инспирација.

Број 32 доноси склоност ка ризику и брз успех у каријери. Комуникативан је, успешно стиче новац и савладава препреке. Али нека рачуна на препреке и на неуспехе.

Број 33 је симбол љубави, еротичности, уметности, шарма и заводљивости. Забављачки дух, интелигентан, склони флерту. Има све адуте да се испуни.

Број 34 доноси срећу тек у другом делу живота, након пуно проблема и рада. То је број лепе будућности. Уколико се опусти могућ је период стагнације и прекида активности.

Број 35 доноси губитке, па се саветује опрез у избору пословних, интимних партнера и пријатеља. Опрез, прети ризик од погрешних улагања и новчаних невоља.

Број 36 је најсрећнији број. Дар за уметност и књижевност. Помаже код остваривања циљева, склоност медицини, литератури и спорту, срећа у послу и пријатна путовања.

Прочитајте још: Који је ваш омиљени број и коју поруку носи?

Број 37 је амбициозан, храбар и успешан на свим животним пољима. Користи свима око себе, а има и моћ поништавања зрачења свих несретних бројева око себе. У животу ће дозивети искрено пријатељство и заштиту.

Број 38 доноси опасност разних врста, невоље, бриге, напоре и препреке у животу, депресије и неуједначено понашање. Једино од женске особе може очекивати помоћ.

Број 39 је врло несрећан број јер доноси жртвовања, финансијске и љубавне проблеме, издаје, сплетке и трпљења. У животу ће морати да се бори за своје ставове.

Број 40 је број изненадних промена, тензија, револуционарности и експлозије. У животу не очекујте пуно јер ћете се разочарати у пријатеље и познанике.

Прочитајте још: Тихи сте или пуни самопоуздања? Ваша сатница рођења све говори

Број 41 доноси да ће животу срце доминирати над главом. Иначе има изванредну способност комуникације, добро изражавање свог мишљења, спретан, креативан и вешт у пословању с новцем. Брз пословни успех.

Број 42 доноси оданост и помагаћ другима. Имаће наклоност супротног пола и велик шарм. Симбол штедљивости и користи од супротног пола.

Број 43 говори да у животу ће се наде остварити. Али , несреће, неуспси, опасности од експлозија и невремена. Лоше здравље.


Фото: Пиxабаy

Број 44 ствара разочарења на професионалном плану и у интимном животу. Невоље од пословних пријатеља и партнера. Финансијске невоље и опасност од погрешних улагања.

Број 45 је одлика снажне личности. Интелектуалцима доноси висок углед и поштовање. Наглашен је такмичарски дух, храброст, борбеност, поштење, марљивост, искреност и одлучност. Склоност књижевности, играма на срећу, медицини, спорту и ризицима. У животу успех на сентименталном плану.

Број 46 је амбициозан, храбар и успешан. Доноси користи свима око себе, а има и моћ пониставања зрачења свих несретних бројева око себе. Али несталност.

Број 47 доноси опасност разних врста, невоље, бриге, напори и препреке у животу, депресије и неуједначено понашање. Не баш срећа у љубави.

Прочитајте још: Израчунајте свој биоритамски број и сазнајте која планета њима влада

Број 48 је јако несрећан број јер доноси жртвовања, финансијске и љубавне проблеме, издаје, сплетке и трпљења.

Број 49 је број изненадних тензија, револуционарности и промена, експлозије. У животу треба да се чува од самог себе и других.

Број 50 доноси способност стицања новца, велика инспирација, спретност и брз успех. Вештина у комуникацијама.

Број 51 доноси опасност од несреће, ватре, експлозивних средстава, издаје. Проблеми у љубавним односима. Велике неугодности у животу.


Фото: Пиxабаy

Број 52 је број несрећа, неуспеха, опасности од експлозија и невремена. Лоше здравље. Непријатности, посебно од стране жена.

Број 53 доноси губитке, па опрез у избору пословних, интимних партнера и пријатеља. Прети ризик од погрешних улагања и новчаних невоља. У животу доста борбе и жестоких окршаја.

Број 54 доноси снажну личност. Интелектуалцима доноси висок углед и поштовање. Такмичарски дух, храброст, борбеност, поштење, марљивост, искреност и одлучност. Склоност књижевности, играма на срећу, медицини, спорту и ризицима.

Број 55 је одлика амбиције, храбрости и успеха на свим животним пољима. Доноси корист свима око себе, а има и моћ поништавања зрачења свих несретних бројева око себе. У животу ће успети у намерама, упркос препрекама.

Број 56 доноси опасност разних врста, невоље, бриге, напори и препреке у животу, депресије и неуједначено понашање. Да буде опрезан у контактима, могуће су непријатности. Опасно друштво.

Број 57 је број бвеликих промена, изненадних тензија, револуционарности, експлозије. У животу доста моралних патњи и разних опасности.

Прочитајте још: Свака генерација има свој број који открива њихове заједничке особине

Број 58 је јако несрећан број јер доноси жртвовања, финансијске и љубавне проблеме, издаје, сплетке и трпљења. У животу може доживети малтретирања и сукобе.

Број 59 доноси изванредну способност комуникације, добро изражавање свог мишљења, спретан је, креативани и вешт у пословању с новцем. Доноси брз пословни успех. Жестоких је реакција које могу бити опасне и зато да их контролише.

Број 60 је симбол љубави, уметности, шарма и заводљивости. Људи под тим бројем имају забављачки дух, врло су еротични, интелигентни, склони флерту. Искушења, недостатак чврстине.

Број 61 је број који ствара бриге, невоље, тензије, депресије, незадовољство, опасност од ватре пожара и поплаве, од саобраћајних несрећа. Број брачних развода. У животу ће бити непредвидивих ситуација у којима може губити или добијати.

Број 62 ствара разочарења у интимном животу, невоље од пословних пријатеља и партнера. Било каква партнерства су штетна. Финансијске невоље и опасност од погресна улагања. У животу тескоце из којих ће се извуци.

Број 63 је један од најсрећнијих бројева. Дар за уметност и књижевност. Помаже код остваривања циљева. Да се не успава, у животу да би успео треба бити опрезан.

Прочитајте још: Да ли знате који су главни бројеви у нумерологији? Постоје само ТРИ, а имају посебно значење

Број 64 доноси опасност разних врста, невоље, бриге, напори и препреке у животу, могући су материјални губици.

Број 65 је амбициозан, храбар и успешан на свим животним пољима. Доноси користи свима око себе, а има и моћ пониставања зрачења свих несретних бројева око себе. У животу променљива срећа.

Број 66 је јако несрећан број јер доноси жртвовања, финансијске и љубавне проблеме, издаје, сплетке и трпљења.

Број 67 је број изненадних тензија, револуционарности и промена. У животу променљива среца, али крај је успешан.

Број 68 има изванредну способност комуникације, добро изражавање свог мишљења, спретан, креативан и вешт у пословању с новцем. Доноси брз пословни успех. Нека се чува лоших комбинација и трошкова.

Број 69 је срећан број. Магнетски привлачан и има користи од љубави и особа супротног пола. Лепо се изражава, уметнички дари и вештина у пословима и зарадама. Новчани добици.

Број 70 доноси срећу тек у другом делу живота, након пуно проблема и рада. То је број лепе будућности. Уз памет и рад ће постићи успех.

Број 71 у првом делу живота доноси доста напора а касније уживање у плодовима рада. Темељит је, практичан, истрајан. Али ипак живот самоће.

Број 72 је одлика снажне личности, доноси такмичарски дух, храброст, борбеност, поштење, марљивост, искреност и одлучност. Склоност књижевности, играма на срећу, медицини, спорту и ризицима. Интелектуалцима доноси висок углед и поштовање. Може се прогнозирати живот благостања и добитака.

Број 73 је амбициозан, храбар и успешан на свим животним пољима. Доноси корист свима око себе, а има и моћ поништавања зрачења свих несретних бројева око себе. У животу треба да буде штедљивији и више да ради.

Број 74 доноси опасност разних врста, невоље, бриге, напори и препреке. У животу исход деловања биће несигуран.


Фото: Пиxабаy

Број 75 је доста несрећан број јер доноси жртвовања, финансијске и љубавне проблеме, издаје, сплетке и трпљења. У животу успех само захваљујући свом ангажовању.

Број 76 је број изненадних тензија, револуционарности и промена, много наде, али скроман успех.

Број 77 има изванредну способност комуникације, добро изражавање свог мишљења, спретан, креативан, вешт у пословању с новцем. Доноси брз пословни успех, али уз дужну опрезност.

Број 78 је магнетски привлачан и има користи од љубави и особа супротног пола. Лепо се изражава, уметнички дар и вешт у пословима и зарадама. Новчани добитак. У животу само радом може доћи до нечега.

Број 79 ствара бриге, невоље, тензије, депресије и незадовољство. Доноси опасност од ватре пожара и поплаве и саобраћајних несрећа. Броји брачних развода.

Број 80 доноси марљивост, упорност, склоност дисциплини, самоћи и одрицању. Скрива осећаје. Наклоност политици. Воли ред, рад, организацију дисциплину и традицију.

Број 81 зрачи бројним свађама и разводима, породичним и правним сукобима, друштвеним конфликтима и превратима, опасностима од експлозије, ватре.

Број 82 доноси завист, непријатеље, развод, враћање на почетне невоље.

Прочитајте још: Издржите до ЈУНА, јер почела је да влада ВЕНЕРА: ВЕЗЕ ће се прекидати и појавиће се БИВШЕ љубави, а многе ће због КРЕДИТА болети глава

Број 83 доноси опасност разних врста, невоље, бриге, напори и препреке у животу.

Број 84 је врло несрећан број јер доноси жртвовања, финансијске и љубавне проблеме, издаје, сплетке и трпљења.

Број 85 је број изненадних тензија, револуционарности и промена, експлозије.

Број 86 има изванредну способност комуникације, добро изражавање свог мишљења, спретност, креативност и вештину у пословању с новцем. Доноси брз пословни успех.

Број 87 је магнетски привлачан, има користи од љубави и особа супротног пола. Лепо се изражава, уметнички надарен и вешт у пословима и зарадама. Доноси новчане добитке.

Прочитаје још: Ево одговора на питање: "Да ли ћу имати среће у животу?" Нађите где вам је Венера!

Број 88 ствара бриге, невоље, тензије, депресије, незадовољство, опасност од ватре пожара и поплаве, саобраћајних несрећа. Број брачних развода.

Број 89 доноси у првом делу живота доста напора, а касније уживање у плодовима рада. Темељан је и практичан.

Број 90 је број јаке воље, борбен, немиран, храбар, воли ризик, има такмичарски дух. То је борац за правду, поштен, вредан, непокоран.

Број 91 доноси успех у каријери, али потешкоће у управљању са новцем и проблеми у породици.

Број 92 је број који доноси лошу срећу у љубави, невоље, криви избор партнера, обмане, препреке и тешкоће и тегобе са здрављем.

Број 93 је јако несрећан број јер доноси жртвовања, финансијске и љубавне проблеме, издаје, сплетке и трпљења.

Број 94 је број изненадних тензија, револуционарних промена, експлозије.

Број 95 има изванредну способност комуникације, добро изражавање свог мишљења, спретан, креативан и вешт у пословању с новцем. Брз пословни успех.

Прочитајте још: Планета ће се препородити, али следе три године турбуленција и 2023. земља ће бити потпуно другачија - на јесен нас чекају нови ИЗАЗОВИ

Број 96 је магнетски привлачан, има корист од љубави и особа супротног пола. Лепо се изражава, уметнички је надарен и вешт у пословима и зарадама. Новчани добитак.

Број 97 ствара бриге, невоље, тензије, незадовољство, опасност од ватре пожара и поплаве, и саобраћајних несрећа. Број брачних развода.

Број 98 у првом делу живота доноси доста напора а касније уживање у плодовима рада. Темељан, практичан и истрајан.

Број 99 зрачи бројним свађама и разводима, породичним и правним сукобима, друштвеним конфликтима и опасностима од експлозије и ватре.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.