Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЖЕНСКИ САВЕТИ

Могуће је, пробајте! Како да одаберете ПРАВУ ДУЖИНУ фармерки БЕЗ ИСПРОБАВАЊА (ВИДЕО)

Невероватни трикови некада су нам преко потребни, посебно у периодима велике распродаје када вас у радњама очекују и дуги редови испред кабина.

1599772727_farmerke.png
Фото: Pixabay
Oglas

Веровали или не, идеалну дужину фармерки можете пронаћи чак и уколико их нисте испробали и то само уз помоћ једног једноставног трика.

Прочитајте још: Сви га имате у ОРМАНУ, сви га НОСИТЕ, а сада добија НОВЕ ОБЛИКЕ

Након дугог периода без шопинга и обиласка тржних центара, сезонске распродаје напуниле су радње и кабине. Будући да је вирус и даље активан, није баш најпаметније чекати у редовима и боравити у уским кабинама, посебно не јер фармерке можете купити и без пробања.

Прочитајте још: ГОЛИШАВЕ слике на ИНСТАГРАМУ како бисте привукли пратиоце? Проверите да ли ова ТАКТИКА ради

Идеална дужина ваших фармерки одговара распону руку, од рамена до врхова прстију

Како измерити дужину ногавица

Прочитајте још: Женска ЉУБАВ ПРЕМА ОБУЋИ је неизмерна, али ту је и одржавање: Ево како да ОЧИСТИТЕ ЦИПЕЛЕ ОД ВЕЛУРА

Једна позната инфлуенсерка на TikTok друштвеној мрежи демонстрирала је методу којом ћете оценити да ли вам одговара дужина фармерки.

У примени овог трика потребна вам је помоћ властитих руку, али на другачији начин. Узмите у сваку руку један крај ногавице и развуците фармерке у нивоу груди.

Прочитајте још: ДОЊИ ВЕШ има рок трајања: Када је време да купите нови

Ако су дуже од вашег распона руку, ногавице ће вам бити предугачке. Исто важи и за обрнуту ситуацију. Ако су ногавице краће, биће вам прекратке. Тако се ваше идеалне фармерке морају савршено поклапати са распоном ваших руку од рамена до врхова прстију.

@billiexnewland

Find your ##perfect ##jeans length! No guesswork!👖 ##fashionhacks ##tiktokfashion ##lifehack ##hack ##tutorial ##styletips ##moreyouknow ##fyp ##viral

♬ original sound - billiexnewland

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas