Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШОК

Муж Тање Савић поново шокира изјавама: Ево шта је рекао о доласку синова у Србију!

Супруг Тање Савић, Душан Јованчевић, поново је шокирао све

1624450903_tanja-savic.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Тања Савић, пре два дана коначно је након годину и по дана довела синове у Србију, а њихов отац, Душан Јованчевић, који их је у Аустралију одвео без пристанка мајке, не престаје да изненађује са изјавама након њиховог повратка.

Прочитајте још: Ћерка ГВИНЕТ ПАЛТРОУ није одгледала ниједан њен филм: Зашто је то тако?

Суд у Аустралији наложио је да се деца врате мајци, а Тања је најбрже што је могла, отишла пут Аустралије, како би Максима и Ђорђа вратила кући.

Шокирао изјавом коју је дао за медије

Убрзо након њиховог одласка огласио се и Душан Јованчевић, који је прво изненадио све изјавом да их сво троје јако воли и да се нада да ће ускоро сви бити заједно, а сада су уследиле и нове шокантне тврдње.

- Добро сам, жив човек се на све навикне. Деца ми дају снагу и због њих морам да будем јак! Шта нас не убије ојача нас сигурно. Наравно да ми недостају Максим и Ђорђе, они су живот мој, због њих и постојим! Код мене не постоји граница шта бих за породицу учинио. Чак бих и децу отео од мајке - рекао је Јованчевић без имало осећаја и додао да је са синовима у сталном контакту.

Прочитајте још: Војина Ћетковића сви знате, а ево како изгледа његов рођени брат! (ФОТО)

- Нон-стоп ме зову. Пратио сам цео њихов лет преко интернета све док се нису спустили на аеродром у Београду. Деца и ја смо много везани, нисам само њихов отац, ми смо најбољи другари - рекао је он.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas