· · Коментари: 0
ПРЕСЛАТКО

Најмлађа и најслађа звезда Инстаграма: Ко је заправо КУЋНА ДЕВОЈЧИЦА? (ВИДЕО)

Освојила је друштвене мреже својом преслатком и дечјом искреношћу

1600253202_niki.jpg
Фото: Инстаграм принтсцреен /куцна.девојцица

Николија Вујовић Ники, постала је јавности позната захваљујући својој мами Андријани, која свакодневно путем друштвених мрежа објављује занимљиве тренутке које проводи са својом ћерком у Чикагу.

Прочитајте још: Преслатки девојчурак из серије "Грех њене мајке" данас је ПРАВА ЛЕПОТИЦА и изгледа ОВАКО (ФОТО)

Шармантна трогодишња Ники, дефинитвно је рођена за камеру и спада у најмлађе звезде Инстаграма. Снимци у којима коментарише ситуације које јој се свакодневно дешавају, али и себе права су сензација. Њени се пратиоци броје у стотинама хиљада, а срца је освојила снимком у коме својој мами Андријани објашњава да неће да обавља кућне послове уместо ње и да она није њена "Кућна девојчица".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ПОРЕД ОГРОМНЕ ВАСХЕ ПОДРСХКЕ И ТОЛИКО ВАС КОЈИ НАС ВОЛИТЕ И ПРАТИТЕ,ПОСТОЈЕ И “ОНИ” КОЈИМА ЈЕ НАСХ ПРОФИЛ БИО ПОТРЕБАН ДА ЗАРАДЕ НА ЊЕМУ ПА СУ НАМ ПРЕДХОДНИ ПРОФИЛ “анцика.86” ХАКОВАЛИ!!! На овом Новом профилу “куцна.девојцица”цете моци да нас пратите у будуце и гледате сваки дан нове снимке❤️ ХВАЛА ВАМ ПУНО,И ПОДЕЛИТЕ ОВО У СТО ВЕЦЕМ БРОЈУ,да би пратиоци могли да нас пронађу!!! #кућнадевојчица #деца #љубав #среца #мајкаицерка #новпрофил #смех #смесно #смехом_против_стреса #смехдосуза #карантин #останикодкуће #запратите ❤️❤️❤️

А пост схаред бy Андријана 🌸НИККИ’С МОМ🌸 (@куцна.девојцица) он

С обзиром да живе у Америци, често имамо прилику да Николију чујемо и како прича на енглеском језику, а њен изглед растапа буквално и најтврђа срца.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@_бом_диааа_ 🎂🎂🎂 СМОТАНА ЈЕ КАО МУЦКАРЦИ🤣🤣☺️ЦЕО ДАН ЈЕ ЉУТА СТО ЈЕ ТЕТКИ ИСИДОРИ ДАНАС РОЂЕНДАН🤣🤣🤣Инаце тетка има Јацк Даниел’с торту па јој ни то не одговара 🤣,”ставила је ракију на торту,то имају Само муЦкарци “🤣🤣🤣СРЕЦАН РОЂЕНДА ИЦКА🥰🥰🥰#среца #смех #мамаицерка #рођендан #теткинодете #љубав #девојцице

А пост схаред бy Андријана 🌸НИККИ’С МОМ🌸 (@куцна.девојцица) он

Ова трогодишњакиња за свој узраст веома је причљива и нема проблем да и своју маму посаветује, када "погреши". Уживајте у најсмешнијим клиповима малене Ники, коју обожава читав Балкан.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Да ли и вас некад неко у саобрацају изнервира (поготово када куца поруке и не гледа где вози)🤷🏽‍♀️ Само сам прокоментарисала “кретен “,али због тога сам морала 100x да казем “извини “🤣🤣🤣Знаци,нема свађе,само казес “СТА МЕ БРИГА “ и ресис све проблеме 🤣На крају цу и да поцнем то да примењујем🤣🤩🤷🏽‍♀️#мајкаицерка #смех #смехом_против_стреса #савети #саобрацај #забава #смехдосуза #љубав #зивот #среца #паметница #прицалица #девојцице #девојцица #тригодинице #цеосвет

А пост схаред бy Андријана 🌸НИККИ’С МОМ🌸 (@куцна.девојцица) он

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.