Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

НАЈУДОБНИЈЕ ЦИПЕЛЕ је платила САМО 20 ЕВРА: Рада Манојловић не воли МАРКИРАНЕ СТВАРИ

Певачица "не пати" за марираним стварима.

1628154942_rada.png
Фото: Принтскрин/Инстаграм/радаманојловиц
Oglas

Иако многе јавне личности дају право богатство за крпице, певачица Рада Манојловић има другачији став када је у питању облачење, па је због тога често и на мети критика.

Међутим,  њу те критике најчешће не погађају, јер сматра да може понудити много више од изгледа, као и од гардеробе.

Прочитајте још: "Да ли жена у седамдесетим треба да носи ово?": ВЕРИЦА РАКОЧЕВИЋ у комбинацији коју носе ТИНЕЈЏЕРКЕ изгледа ФЕНОМЕНАЛНО (ФОТО)

"Себе не доживљавам као неког модела који треба да се прошета, врати и скине то са себе... Ја треба само своју унутрашњост да упакујем, а овај посао је унутрашњост. Имамо доста певача и певачица који су савршено стилизовани, али једноставно су само добро обучени",  рекла је Рада и открила колико заиста новца троши на шопинг и да ли носи маркиране ствари.

Кад год је неки комад гардеробе скупо платила, певачица се покајала.

"Ја чак и мрзим те маркиране ствари и кад год сам нешто јако скупо платила баш сам се покајала, зато што то не може да се пере и увек му нешто фали. Платиш нешто не знам колико и после једног прања у машини му отпадне све што може да отпадне, тако да не видим разлог давања неких баснословних пара на неке крпице. У реду је за неке добре ципеле, које треба да буду удобне. Најудобније су ми биле ципеле које сам платила неких 20, 30 евра", објаснила је певачица за "Гранд онлине".

Овакав њен став наишао је на одобравања посебно женске публике, јер многе жене деле Радино искрено мишљење.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas