Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
глумац

Након навода бивших девојака огласио се Милош Биковић: Након ОГРОМНЕ поруке, његов П.С. је РАЗВАЛИО! (ФОТО)

Прослављени глумац, Милош Биковић, написао је мишљење о негативним причама Арине Волошине и Барбаре Таталовић о њему.

1627985810_3f6d6b4d39c49557c47d1ddb292a1938837202e6.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Глумац Милош Биковић у последњих неколико дана нашао се у центру прича бивших девојка које су изнеле детаље емотивних односа са њим.

Руска плесачица Арина Волошина у недељу се обратила јавости, потврдила да је са Милошем Биковићем била у вези годину дана и тврдила како за то време није живела свој живот и да се надала да ће се понашање променити, а да се то није десило. Потом се огласила и друга бивша девојка глумца, манекенка Барбара Таталовић, како би потрвдила причу Арине и такође није имала лепе речи за бившег дечка.

Прочитајте још: "Имала сам наду да у њему има нечег ЉУДСКОГ, то је распршено!": Рускиња се ОБРУШИЛА на БИКОВИЋА! Придружила јој се и Барбара, а онда се ОГЛАСИО И МИЛОШ (ФОТО)

Милош Биковић се сада огласио на друштвеној мрежи Инстаграм где је негирао наводе бивших девојка и сматра да постоје далеко важније теме о којима би требало да се прича:

- Увек ћу поштовати девојке са којима сам био у неком периоду живота и не волим да говорим јавно о интими. Кад престане љубав или пријатељство, свако од партнера на проведено време може и углавном гледа другачије. Мој однос према томе ће увек бити исти. Пре свега желим да задржим достојанство и поштовање чак и онда када се о мени буду износиле неистине - навео је глумац и додао:

- Свако има право да јавни простор користи онако како сматра најприкладније - неко делећи своју интиму, неко своја професионална достигнућа. То је питање личног избора, али и личног укуса. Као што постоји разлог зашто се приватан живот зове “приватан живот”, постоји и разлог зашто су бивше љубави и односи управо то - бивши. П.С. Мислим да постоје далеко важније теме од општег интереса о којима би требало да се прича - поручује Милош Биковић.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas