Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Наша позната глумица открила шта јој је замерио Драган Бјелогрлић

Глумица испричала занимљиве анегдоте

1605728162_natasa-ninkovic.png
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Прва
Oglas

Позната глумица Наташа Нинковић открила је због чега је пре неколико вечери имала озбиљну полемику са својим колегом и пријатељем Драганом Бјелогрлићем. 

Прочитајте још: Глумац великог срца: Нико није веровао да је Џорџ Клуни овако велики човек

- Седели смо пре неко вече са породицама на једној вечери, и ја сам с пуно уверавања изговорила, као да је то непобитна чињеница, да је моја класа са ФДУ најбоља у историји. Била сам убеђена да је то званично тако, док ми Бјела није објаснио и доказао да је то заправо његова класа. Али добро, има времена, прогласиће и нас, сигурна сам – рекла је Наташа у емисији „Кец на једанаест“. Наташа је открила и неке веома занимљиве тренутке са снимања филма „Ајвар“ који су насмејали све у студију. 

- Сергеј и ја смо сцену на киши снимали до пет сати ујутру, јер он никако није био задовољан и стално смо понављали. Након неколико сати ја више нисам имала ниједан сув костим, смрзла сам се и хтела сам у том тренутку да га убијем и да престанем да се бавим глумом заувек. Спасила ме је продуценткиња која је прекинула снимање и рекла да имамо сцену која нам је потребна, а ја сам цео наредни дан провела у кревету јер сам била мртва жена. Изгубили смо тај снимајући дан, али нисам имала снаге. Наравно, када сам видела како је та сцена испала у филму – све сам одмах заборавила и заиста је вредело – рекла је Наташа. 

Са осмехом на лицу споменула је поново Драгана Бјелогрлића и испричала још једну анегдоту, а која се односи на њену ролу у серији „Сенке над Балканом“. 

Прочитајте још: Ево где и када ће бити сахрањен Иван Бекјарев

- Бјела сматра да ме је том улогом вратио у категорију риба, јер каже да га је много нервирало што стално играм неке тетке. Он то тако види и коментарише. А мени заиста не смета ни бабу да играм, ако је лик који тумачим изазован – с осмехом је рекла позната глумица. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas