· · Коментари: 0
ШОК

"Не дирај крст": Баба Ружа открила тајне Северининих обреда - Ево шта значи када се запали ЦРНА СВЕЋА

Северина последњих дана главна је тема свих медија

1632125534_ruza-i-severina.JPG

Популарна певачица, оптужила је српског патријарха Порфирија да је крстио њеног сина Александра иако је дете већ било крштено, као и да је то урадио без њеног знања, на захтев Милана Поповића.

Прочитајте још: Да ли их препознајете? Данас важе за један од НАЈСКЛАДНИЈИХ ПАРОВА на свету, иако су им многи предвиђали брзи РАЗВОД (ФОТО)

Ове оптужбе уздрамале су нашу јавост, као и баба Ружу која је испричала да би Северина требала да се повуче из јавности, јер зна чиме се бавила. Наиме, баба Ружа која је била госту у Јутарњем програму на телевизији Пинк, открила је да се популарна певачица бави вуду магијом, као и да ће јој иста доћи главе.

Црна свећа значи смрт

Северина да не дира крст. Она је под крстом, али изгледа да са њом влада нека сотона. Она се венчала из љубави, нико није њу терао да се уда за Србина. Дирала је све сотонске ствари. То је вуду магија. То ће јој доћи главе. Палила је црне свеће. Има бела магија, са белим свећама. Црвена магија је за љубав, а црне свеће су за црну магију. Ништа добро. Боцкала је лутке. Она је добра певачица, али није добар човек - каже баба Ружа.

По речима теолог Милош Стојковић, патријарх није направо никакав прекршај, а онда се запитао како је она могла у католичкој цркви да крсти дете, без сазнања њеног некадашњег партнера  Милана. Додао је и да Северина злоупотребљава мушкарце.

- Патријарх није учинио никакав прекршај. Дакле, ми смо православна црква, она је дете, без Миланове сагласности, док је било под њеним старатељством, крстила у другој цркви. Римокатоличку цркву поштујемо, али је дете први пут крштено у православној цркви. Овај човек се не бави снимањем филмова, као што се бавила ова његова бивша. Милан није ништа прекршио, он је отишао код свог пријатеља са пресудом да дете припада њему, по правилима. Зашто Северина не каже са којим правом је она крстила деце, без Миланове сагласности? Северина је оно чега свако треба да се стиди. Ја познајем и Игора Којића, ако неко хоће да ми каже да Игор Којић није добар отац, онда треба да се стиди. Значи, Северина злоупотребљава те мушкарце. За мене је срамно да једна п*рно снимачица узнемирава патријарха - рекао је Стојковић у Јутарњем програму на телевизији Пинк.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.