Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЕКПЕРИМЕНТ

НЕВЕРОВАТАН ТРИК: Оживите увеле биљке помоћу длака са четке за косу (ВИДЕО)

Један младић показао је како можете да спасите биљке када почну да вену

1621931889_tik-tok.jpg
Фото: Принтсцреен / Тик Ток/цреативе_еxплаинед
Oglas

Овај Тик Токер, открио је невероватну тајну. У свом експерименту користио је две биљке, а резултати су били запањујући.

Прочитајте још: РОДИТЕЉИ ОПРЕЗ! Због виралног изазова на Тик Току, дечак се бори за живот: Одстрањено му 12,5 цм црева (ФОТО)

Армена Адамјена, занимало је која је сврха длака са четке за косу. Одлучио је да направи мали експеримент и искористио накупљене длаке, како би их ставио у земљу биљака. У једну је ставио длаке, док у другу није, како би се видео ефекат трика. Младић тврди како је биљка с косом расла брже и више од друге, а резултате је показао на Тик Току, што је шокирало на хиљаде корисника.

@цреативе_еxплаинед

Хуман Хаир = Магиц 🤩🌱 #гарден #гарденинг #леарнонтикток #плантс #планттикток #планттипс #магиц #типс #лифехацк #хацкс #плантловер #гарденинг101 #wоw

♬ оригинал соунд - Армен Адамјан

- Пробудио сам се и очешљао косу. Погледао сам у четку и питао се да ли ове длаке могу да искористим. Иако се чинило лудо у почетку, касније сам открио да коса има пуно азота. Знао сам да је азот кључан за раст биљака које без њега постану жуте и не могу да расту - рекао је младић и додао:

Прочитајте још: 

- Онда сам одлучио да искористим две исте биљке с истом земљом. У једној од њих закопао сам грумен косе близу стабљике. Током наредних шест недеља, биљка с косом расла је брже и више од оне без косе. Након тога сам експериментисао с другом садницом и приемтио исти процес. Искрено, изненадио сам се колико сам брзо видео резултате јер коси треба неко време да се разгради, али био сам узбуђен што могу да поделим резултате са светом - закључио је.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas