· · Коментари: 0
ОНЛАЈН ГEЈМС

НИНТЕНДО: Чланство у онлине заједници доноси стотине бесплатних игрица

Играње класичних игрица на мрежи и могућност преузимања најбољих класичних игара које су првобитно објављене за NES и SNES

Ninetendo.jpg
Фото: пиxабаy

Нинтендо Свич Онлајн (Nintendo Switch Online) од сада има сопствени, плаћени серис који функционише на принципу претплате за играње на мрежи.

Осим могућности да играју мноштво игрица на мрежи, чланство нуди велики избор бесплатних класичних игара за преузимање, укључујући неке од најбољих класичних игара које су првобитно објављене за NES и SNES.

Фото: Нинтендо
Фото: Нинтендо

Нинтендо Сwитцх Онилне
Свич Онлајн је Нинтендо еквивалент Плејстејшн Плус (Plazstation Plus ). То је услуга с претплатом која омогућава приступ мрежној игри за више играча за многе игре. Услов за ово је чланство у Свич Онлајн услузи. И даље ћете моћи да играте игре попут "Splatoon 2" и "Mario Kart 8 Delux" у локалном мултиплејеру, али нећете моћи да се такмичите против својих пријатеља путем интернета ако немате активну претплату.

Цена чланарине за свих 12 месеци изоси око 20 евра и доступна је на многобројним онлајн платформама какав је Амазон.

Прочитајте још: Очекивано: Знате ли која је најбоља игрица 21. века?

Које бесплатне игре добијате са Свич Онлајн?

Велика библиотека игара Нинтендо Ентертаинмент Систем доступна је за играње без додатних трошкова. У понуди су и класичне игре попут "Super Mario Bros", "Super Mario Bros 3", "Donkey Kong" и "The Legend of Zelda". 

Чланови такође добијају прилику да играју избор SNES игара. Као и библиотека NES-а, све вец́и избор наслова Супер Нинтендо, попут "Super Mario World 2" и "Mario Kart", доступан је путем бесплатне апликације за преузимање.

Прочитајте још: Пет нових игрица стиже у марту

Ово у суштини претвара ваш Нинтендо Свич у NES Класик Мини или SNES Класик Мини.

Доступне и мобилне апликације

Апликација Нинтендо Свич Онллајн доступна је за iOS и Android оперативне системе. Ове апликације нуде гласовне четове и чворишта за више играча за подржане игре.


Фото: Нинтендо

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.