· · Коментари: 0
Бакина кухиња

Одличан рецепт за све генерације: Феноменална идеја за доручак, ужину или вечеру

Фантастичан оброг прелепог укуса..

1621074361_jelo.JPG
Yоутубе/Принтсцреен/Бакина кухиња

Потребно је:
сечен стари хлеб
За прелив
2 јаја
100-150 гр сира
1 кашика киселе павлаке
100 мл млека
50 гр ренданог качкаваља
За надев је потребно је:
 200 гр шункарице тано исечене
150 гр листова качкаваља

Припрема

У чинију издробити сир, додати јаја, павлаку, млеко и качкаваљ и све добро изједначити. Узан плех обложити пек папиром па поређати хлеб.

У листове шунке убацити качкаваљ пресавити на пола и убацити између сваког хлеба. Прелити са припремљеним преливом. Одозго може рендан качкаваљ.

Пећи на 220 степени Ц  око 50 мин.. 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.