ПОБЕДНИЧКИ ПАСУЉ: Рецепт који је победио време, уживаћете у сваком залогају!
Тражите савршен рецепт за посни пасуљ? Не тражите даље!
Тражите савршен рецепт за посни пасуљ? Не тражите даље!
Преукусно јело са пуно поврћа и скушом.
Први писани трагови о кебабу потичу из 9. века, из града Самарканда
Пилеће Алфредо лазање препуне су сира и врло сочне.
Пуњење паприке је класично јело које нас често враћа у детињство, мирис домаће кухиње и породичних ручкова. Ова верзија доноси богат и заокружен укус захваљујући пажљиво бираним састојцима и...
Барбунија Пилаки је традиционални турски специјалитет, односно пасуљ динстан на маслиновом уљу са луком, белим луком и парадајзом.
Многи праве велику грешку
Фиш паприкаш није само јело – то је славонска традиција, дух заједништва и уметност припреме рибе какву знају само прави мајстори.
Пасуљ је био једна од најкоришћенијих намирница и наши преци су га радо кували барем једном недељно. Правио се у разним варијантама, а једна помало заборављена је меџганик, познатији као папула...
Има и оних јела које многи заобилазе, јер не само да нису примамљива, већ их је чувeни гастро портал Тејст Атлас уврстио у најгора јела на свету