Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШОК

Отишла је тужна на боловање, а онда јој се живот променио

Освојила 50 хиљада долара

1627643813_pare.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Жена из Канзаса богатија је за 50.000 долара након што је одлучила купити листиће за лутрију како би себе бар мало развеселила током боловања. Уследили су шок и неверица, па је звала све да погледају добитни тикет.

Прочитајте још: Славни руски музичар свира у шумадијским сунцокретима и каже: Ја сам СРБОФИЛ (ВИДЕО)

Луиса Доулинг рекла је званичницима Лутрије Канзас да се пробудила у петак ујутро и осећала се болесна и да је одгодила тај дан посао, те да је потом решила да се мало забави, преносе амерички медији.

Гребалаједан листић, приметила пет црвених речи

- Након што сам купила тикете, отишла сам кући да одиграм. Схватила сам да ми треба једно слово и да је то слово ‘П’, како би комплетирала шесту црвену реч. Када сам гребала задње слово, било је "П". Нисам могла веровати. Одмах сам се почела осећати боље тај дан - изјавила је Доулинг.

Шест црвених речи донело јој је добитак од 50.000 долара.

- Када сам два пута проверавала листић, примјетила сам да поштар долази на врата куће и замолила га може ли ми погледати листић. Он је утврдио да је реч о добитном листићу. Ипак нисам још увек могла веровати, рекла је Доулинг.

Пре него што је позвала Лутрију, пет особа је звала да погледају

- Плашила сам се да нисам ипак погрешила. Осећала сам велику олакшицу када су ми из Лутрије Канзас потврдили добитак, додала је срећна жена.

Прочитајте још: Њен стан има само 8 квадрата и читав живот је спаковала у њега (ВИДЕО)

Доулинг је рекла да ће новац искористити за објаву свог љубавног романа, као и да плати рачуне и да направи гаражу испред куће.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas