· · Коментари: 0

ТРИ осбине које чине ЖЕНУ срећном и задовољном: Руски психолог открива како да продудите оно НАЈБОЉЕ у себи

Морате научити да волите себе и да се повежете са својим бићем

1666970978_Foto-pexels-zena.jpg
Фото: Пеxелс

Које особине жену чине срећном и задовољном? Познати руски психолог Михаил Лабковски открива које 3 особине имају најсрећније жене и зашто је важно да их развијете код себе:

1. Будите своји

Михаил Лабковски сматра да жене никада не треба да се претварају да су неко други, посебно како би импресионирале потенцијалног партнера. Будите искрнеи и реални, прави ви, онакви каква је ваша природа заиста.

2. Не враћајте се у прошлост

Многе жене стално преиспитују своју прошлост и питају се да ли су могле другачије, које грешке су могле да исправе. Не осврћите се назад често, не живите тако да вам прошлост кроји садашњост - ово постаје препрека срећној будућности. Будите сигурни у себе своје способности - неке ствари се догађају баш са разлогом, како би вас оснажиле и учиниле баш таквим какве сте сада - савршене.

Прочитајте још: Индијски хороскоп за 2023. годину: Коме се "смеши" брак, а коме нове пословне прилике

3. Имајте своје мишљење

Михаил Лабковски сматра да је погрешно веровати да је идеална жена она која је "глупа" и попустљива. Он истиче да је срећна и успешна жена она која има карактер, зна како да дође до компромиса, пронађе заједнички језик, али и да истакне и остане при свом ставу. Жена која има самопоуздања има и среће.

Радите на љубави и поштовању према себи, волите себе на здрав начин, повежите се са својим бићем и пробудите у себи оно најбоље, оно што ви заиста јесте. Формула среће је једноставна - рад на себи је пречица до живота о каквом маштате.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.