· · Коментари: 0
МОДНИ ТРЕНДОВИ

Ова мајица освојила је ИНСТАГРАМ! Одише једноставношћу и ЕЛЕГАНЦИЈОМ (ФОТО)

Краткотрајни модни трендови освоје модне блогерке и доминирају блоговима, али оно што је најбоље - велика популарност најчешће подразумева да је цена одевног комада изузетно прихватљива

majica.png
Фото: ScreenshotInstagram/gloriabombarda

Овог лета у први план изашло је неколико јединствених комада, који су већ преплавили друштвене мреже и понеле су их бројне познате личности. Издвајамо једну од њих коју су понеле и наше суграђанке широм земље.

Прочитајте још: ХИТ у свету: Како да САМИ направити МЕТАЛНЕ или нокте са флеком од БЕНЗИНА (ВИДЕО)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sky is blue and so are you (me) 😂💙 #converse #converselovers #summeroutfit #summer #imperialfashion

Објава коју дели Mariana Castro Moreira (@marianacastromoreira) дана

Нараменице на мајици без рукава - MUST HAVE овог лета у сваком ормару
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The „How to style a white T-Shirt challenge“ @thefrankieshop 🤍 What’s your favorite? #paddedshirt #thefrankieshop #tiktokchallenge [Werbung, da Markennennung] Outfit Details: White shirt: @thefrankieshop 1. Skirt: @zara Shoes: @hoglshoes Bag: @cultgaia 2. Pants: @hm Bag: @celine Shoes: @zara Necklace: @celine 3. Pants: @zara Necklace: @zara Shoes: @hoglshoes Bag: @prada via @the_vintage_bar 4. Pants: @zara Shoes: @hoglshoes Bag: @boss Belt: @maisonvalentino 5. Red vest: @zara 6. Slipdress: @hm Clutch: @boss Shoes: @maxmara Earrings: @zara 7. Skirt: @hm Shoes: @zara Bag: @ysl 8. Pants: @zara Sunnies: @celine Bag: @dior Shoes: @charleskeithofficial

Објава коју дели Laetitia Nimah Blume (@missmondo) дана

Уз високе летње температуре засијаће и мајице без рукава, али са нараменицама или јастучићима у различитим бојама. Један једноставан и заправо класичан модел гардеробе, који је добродошао у сваком гардароберу.

Прочитајте још: Један трик УШТЕДЕЋЕ вам гомилу новца! Ево како да знате да ли ће вам ШТИКЛЕ бити УДОБНЕ (Фото)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🖤

Објава коју дели Yayis A. Villarreal Cantú (@yayisvc) дана

Мајица са нараменицама, доприноси да се мало шири силуета и чине женско тело визуелно снажнијим и обликованијим. Овај комад постао је хит месеца, а крој је волуменизиран, носи се на хеланке, панталоне или сукње високог струка.

Ову једнставну креацију је лако носити.

Прочитајте још: МОГУЋЕ ЈЕ! Следите наша упутства и купите ОНЛАЈН идеалан ПУДЕР

Долази у основним нијансама, а одлично изгледа у црној варијанти, у комбинацији са патикама и са штиклама.

Осим основних нијанси, овај модел мајице долази и у палети летњих боја, флоресценто зеленој, розе, наранџастој. Неодољиво је елегантна и уз пословну гардеробу жена које желе моћно изражавање рамена и силуете.

Прочитајте још: ХИТ у свету: Како да САМИ направити МЕТАЛНЕ или нокте са флеком од БЕНЗИНА (ВИДЕО)

Бела је обавезна, иде на шортсеве и све могуће шарене сукње и панталоне.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@imperialfashion #imperialpeople #imperialgang #imperialfashion #fashion #newcollection #ss20

Објава коју дели Butik STUDIO Uzice (@butikstudiouzice) дана

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.