· · Komentari: 0
MODNI TRENDOVI

Ova majica osvojila je INSTAGRAM! Odiše jednostavnošću i ELEGANCIJOM (FOTO)

Kratkotrajni modni trendovi osvoje modne blogerke i dominiraju blogovima, ali ono što je najbolje - velika popularnost najčešće podrazumeva da je cena odevnog komada izuzetno prihvatljiva

majica.png
Foto: ScreenshotInstagram/gloriabombarda

Ovog leta u prvi plan izašlo je nekoliko jedinstvenih komada, koji su već preplavili društvene mreže i ponele su ih brojne poznate ličnosti. Izdvajamo jednu od njih koju su ponele i naše sugrađanke širom zemlje.

Pročitajte još: HIT u svetu: Kako da SAMI napraviti METALNE ili nokte sa flekom od BENZINA (VIDEO)

Naramenice na majici bez rukava - MUST HAVE ovog leta u svakom ormaru
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The „How to style a white T-Shirt challenge“ @thefrankieshop 🤍 What’s your favorite? #paddedshirt #thefrankieshop #tiktokchallenge [Werbung, da Markennennung] Outfit Details: White shirt: @thefrankieshop 1. Skirt: @zara Shoes: @hoglshoes Bag: @cultgaia 2. Pants: @hm Bag: @celine Shoes: @zara Necklace: @celine 3. Pants: @zara Necklace: @zara Shoes: @hoglshoes Bag: @prada via @the_vintage_bar 4. Pants: @zara Shoes: @hoglshoes Bag: @boss Belt: @maisonvalentino 5. Red vest: @zara 6. Slipdress: @hm Clutch: @boss Shoes: @maxmara Earrings: @zara 7. Skirt: @hm Shoes: @zara Bag: @ysl 8. Pants: @zara Sunnies: @celine Bag: @dior Shoes: @charleskeithofficial

Objava koju deli Laetitia Nimah Blume (@missmondo) dana

Uz visoke letnje temperature zasijaće i majice bez rukava, ali sa naramenicama ili jastučićima u različitim bojama. Jedan jednostavan i zapravo klasičan model garderobe, koji je dobrodošao u svakom gardaroberu.

Pročitajte još: Jedan trik UŠTEDEĆE vam gomilu novca! Evo kako da znate da li će vam ŠTIKLE biti UDOBNE (Foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🖤

Objava koju deli Yayis A. Villarreal Cantú (@yayisvc) dana

Majica sa naramenicama, doprinosi da se malo širi silueta i čine žensko telo vizuelno snažnijim i oblikovanijim. Ovaj komad postao je hit meseca, a kroj je volumeniziran, nosi se na helanke, pantalone ili suknje visokog struka.

Ovu jednstavnu kreaciju je lako nositi.

Pročitajte još: MOGUĆE JE! Sledite naša uputstva i kupite ONLAJN idealan PUDER

Dolazi u osnovnim nijansama, a odlično izgleda u crnoj varijanti, u kombinaciji sa patikama i sa štiklama.

Osim osnovnih nijansi, ovaj model majice dolazi i u paleti letnjih boja, florescento zelenoj, roze, narandžastoj. Neodoljivo je elegantna i uz poslovnu garderobu žena koje žele moćno izražavanje ramena i siluete.

Pročitajte još: HIT u svetu: Kako da SAMI napraviti METALNE ili nokte sa flekom od BENZINA (VIDEO)

Bela je obavezna, ide na šortseve i sve moguće šarene suknje i pantalone.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@imperialfashion #imperialpeople #imperialgang #imperialfashion #fashion #newcollection #ss20

Objava koju deli Butik STUDIO Uzice (@butikstudiouzice) dana

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.