Oglas
· · Komentari: 0
NOKTI

HIT u svetu: Kako da SAMI napraviti METALNE ili nokte sa flekom od BENZINA (VIDEO)

Metalik nokti mogu da se naprave veoma jednostavno i dovoljno je samo nabaviti hrom puder.

Oglas

Nokti kao ogledalo - srebrni, metalik, sirena, dugine nijanse, poput fleke od benzina... To je najnoviji hit u svetu kada je reč o noktima.

Prvo crni Foto: Youtube/ screenshot Cutepolish

Pročitaje još: Ova modna SITNICA je jeftina i MORATE da je imate ovog leta

Četkica sasunđerom (za senku) i hrom puder su osnovne stvari koje su potrebne, jer sve ostalo imate u kući.

Nabavite crni lak, jer je to osnova ovih noktiju.

Noktima se prvo uklone zanoktice, pa se namažu bezbojnim lakom da ih zaštiti od tamne boje. Metalik nokti moraju da imaju osnivni lak kojem će dati nijansu, ali mora da bude namazan savršeno, bez ikakve tačnice ili mehurića.

Ombre Foto: Youtube/ screenshot Nailcareer education

Hrom

Između svakog postupka moraju dobro da se osuše.

Hrom nokti mogu da se naprave od boje laka, ali pravi se dobija samo sa crnim lakom. Dakle, nokti se (savršeno) namažu crnim lakom, sačeka se da se dobro osuše, a onda se jagodicom prsta na svaki nokat nanosi puder. Prstom se skine ostatak šljokica sa kože oko nokta, a to može da se radi i sa četkom za puder. Da bi metalik sjaj ostao dugo nokti se namažu običnim lakom koji štiti nokte.

Foto: Youtube/ screenshot Cutepolish
Ombre efekat se dobija nanošenjem pudera na pola nokta.

Holo

Nokti se namažu crnim lakom i dobro osuše. Preko crnog laka se namaže providan sjaj, odnosno lak koji štiti nokte. Ovaj sjaj je ključan da bi se dobio holo efekat. Četkicom koja ima sunđer (sa njima se nanose senke na oči) na nokte se utapka sivi metalik puder. Osuše se.

Pročitajte još:  BELI ajlajner i CRVENI karmin, ali i još 6 zanimljivih trendova vladaće ovog LETA

Nanose se tri pudera Foto: Youtube/ screenshot Nailcareer education

Sirena nokti

Početni postupak je isti - nokti se namažu zaštitinim, pa belim lakom, ali ne kreč belim nego sa sjajem. Jagodicom prsta se nanese metalik puder, pa se, kada se dobro osuši, ponovo se namaže sjajni lak.

Jedino je za sirena nokte osnova bela.

Fleka od benzina

Prave se ne isti način kao što je objašnjeno, a osnovna boja nokta je siva. Takođe, treba nabaviti tri vrste pudera: srebrni, teget i sivi. Svaki se nanosi na trećinu nokta. Ovaj postupak dugo traje, jer nokti moraju dobro da se osuše.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas