· · Коментари: 0
ФРИЗУРА

Овако се прави НАЈЈЕДНОСТАВНИЈА пунђа: Требају вам само две гумице

Колико год вам деловало да су поједине пунђе изразито компликоване за прављење и да због њих морате да идете код фризера, није тако.

1608977798_Depositphotos_103655038_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

Било да идете негде на дочек Нове године или да остајете код куће, женствена фризура учиниће да се осећате као да сте под рефлекторима на позорници.

Прочитајте још: Поноћ не смете дочекати без НОВОГОДИШЊИХ ЧАРАПА! Изабрали смо најлуђе моделе (ФОТО)

Од необавезних, преко романтичних до елегантних пунђи, велики број можете направити и сами, а свечанијима ћете их учинити ако у косу уплетете и цвет или врпцу у јаркој боји.

Полако и стрпљиво и - успећете!

Доносимо вам неколико предлога које ћете, ако пажљиво испратите упутства за прављење са сваке фотографије, претворити у фризуру савршену баш за вас, а објаснићемо вам како се за тили час прави веома популарна висока пунђа (на слици доле десно). Дивно је то што ћете, када савладате ове технике, лако улепшавати себе и у свакој другој прилици.

Пратите упутства и видећете да је лако Фото: Депозит

Зачешљајте косу и вежите високо коњски реп, тањом гумицом. Поделите га на два дела, па први обавијте око њега самог, односно гумице, а кад дођете до краја, учврстите га укосницом, за теме и гумицу.

Прочитајте још: Како бисте ви реаговали? Породица није могла да поверује шта види на новогодишњој јелки? (ФОТО)

Од другог дела исплетите плетеницу, обмотајте је око пунђе коју сте управо направили, и на крају учврстите укосницом са доње стране, да се не би приметила.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.