· · Коментари: 0
ПСИХОЛОГИЈА

Перфекциониста, авантуриста или паничар: Положај руку на ВОЛАНУ док возите открива каква сте ЛИЧНОСТ

Постоји десет начина на које возачи држе волан док возе, а то открива какви су заправо у животу.

1629894241_driving-918950_1920.jpg
Фото: Пиксабеј

Начин на који држите волан у аутомобилу док возите може доста рећи о вашој личности.

Из разлога што је та радња несвесна, пуно тога се може открити о вама, што је вероватно дубоко скривено, пише "Brightside".

Прочитајте још: Шта значи ако носите ПРСТЕН НА ПАЛЦУ? Тумачење за сваки прст!

Једна рука на волану, друга на мењачу

Ако возите на овакав начин, ви сте минималиста, који покушава да живи једноставно. Више волите да имате неколико добрих пријатеља, него да будете окружени гомилом различитих људи. То не значи да сте досадни. Напротив, људи вас цене, поштују ваш стил живота, као и то што нисте склони драмама.

Једна рука је на волану горе, а друга доле

Ако вам је положај руку овакав током вожње, онда сте ви особа која се кроз живот води логиком. Врло сте разуман и рационалан тип. Породица вас цени због способности доношења правих одлука, и зато што се на вас могу ослонити у сваком тренутку. Склони сте променама расположења, али то свим силама успете да исконтролишете.

Фото: Пиксабеј

Обе руке на средини волана

Уколико овако држите волан, ви сте мирољубив тип. Не волите сукобе и учинићете све да их избегнете. Понекад знате да подигнете глас на некога, али то се догађа врло ретко. Непријатељства међу људима не подносите, и склони сте проналажењу начина како да помирите две сукобљене стране.

Размакнуте руке на горњој половини волана

Ви држите волан како су вас научили у ауто-школи, јер сматрате да се треба држати прописа, зато што сте перфекциониста. То је заправо ваш животни мото захваљујући којем сте успешни у животу, због чега пуно људи око вас жели бити као ви.

Руке на горњој половини волана, врло близу једна другој

Ако овако држите дуке док возите, онда сте паничар. Често се борите са дилемама и склони сте проверавању свега минимум два-три пута, како бисте били сигурни да је све у реду. Блиски људи вас стално покушавају умирити, и често вам говоре да се опустите, а раде то зато што знају да сте дивна особа која се скрива иза свог оклопа.

Фото: Пиксабеј

Једна рука у средини волана

Ви сте прави пример особе која је склона авантурама, ако овако држите руку док возите. Привућиће вас било која активност од које ће вам порасти адреналин. Пријатељи, као и породица често нису одушевљени вашим начином живота, али поштују ваш избор.

Размакнуте руке на доњој половини волана, с прстима окренутим према возачу

Ако возите са оваквим положајем руку, може се рећи да сте рођени вођа и да без проблема преузимате одговорност. Самоуверени сте и људи вам верују и поштују вас као ментора. На послу вас често хвале због лидерских способности.

Размакнуте руке на доњој половини волана, с прстима окренутим од возача

Људи вас воле јер осећају вашу љубазност и брижност. Срећни сте када блиски људи постигну нешто у животу и спремни сте подржати их у сваком тренутку, па чак и када успех изостане. Нисте склони да будете вођа, ни да по сваку цену постигнете или промените нешто у животу. Више цените опуштеност и душевни мир, па без проблема прихватате чињеницу да неке ствари једноставно морају бити такве какве јесу.

Фото: Пиксабеј

Једна рука на горњем делу волана, а друга лежерно наслоњена са стране

Ви сте смирена особа која остаје прибрана у готово свакој ситуацији. За вас је сваки дан празник, и не желите готово ништа у животу да мењате. Пријатељи и породица радо проводе време у вашем друштву, посебно када желе да се истински опусте.

Једна рука на волану, друга на сирени

Ако возите на овакав начин, одајете утисак врло заузете особе, која нема времена за људе који јој стоје на путу. Ближњи се диве вашој одлучности и амбициозној природи, и знају да од вас увек могу тражити подршку када се ради о озбиљним животним ситуацијама.

Фото: Пиксабеј

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.