· · Коментари: 0
ТУГА

Певач Гранда који се обесио оставио породици ОПРОШТАЈНО ПИСМО? Комшије откриле тужне детаље

Драгиша Митић Гиле извршио је самоубиство пре два дана, у родном месту Книћанин, код Титела.

1602953685_gile.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /Гранд ТВ

Гиле је наводно дигао руку на себе због дугова, а за собом је оставио супругу и два сина.

Прочитајте још: Тоше Проески предосетио смрт? Ове РЕЧЕНИЦЕ 6 сати пре несреће шокирале су све

Њега је обешеног, у старој и напуштеној кући у којој су некада живели његови родитељи, пронашао рођени брат, каже извор:

- Нико не може да верује да Гилета више нема. Цело село плаче за њим. И не само ово наше, већ и сва суседна. Да кренете редом од куће до куће, нећете наићи ни на једног домаћина који га није познавао и волео. Чули смо да га је брат пронашао обешеног у кући њихових родитеља који више нису живи - рекао је један од мештана села у којем је Гиле живео, а онда наставио:

- Био је омиљени певач на свим сеоским весељима. Буквално, ниједно славље није могло да се замисли без његове песме. Певао је на готово свим свадбама које су се одвијале у овим крајевима- рекао је и додао:

- Гиле се убио због дугова. Дуговао је зеленашима. Камата је расла из дана у дан, а он прихода није имао. Због коронавируса нигде није наступао, а и жена му је остала без посла из истих разлога - испричао је извор близак овој породици. Како је рекао, супруга несрећног певача бави се украшавањем простора за славља, а како су и она отказана због пандемије, тако је и она остала без средстава за живот. Гиле, иначе отац двојице синова од којих је један недавно завршио средњу школу, наводно се задужио код зеленаша, јер у банци, као незапослен, није могао да дигне кредит - закључио је извор.

Прочитајте још: ПРЕМИНУО БОРА ДРЉАЧА

Наводи се, да је певач породици оставио опроштајно писмо у коме је написао све оно што није имао снаге да им каже у очи. Објаснио је свој поступак и одлуку, те замолио за опроштај.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.