Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПСИХОЛОГИЈА

Питате се како су неки људи УВЕК СРЕЋНИ? Једноставно! Имају само ТРИ ЖИВОТНЕ НАВИКЕ

Ниво среће није исти код свих, али покушајте да у свој живот уведе ове три животне навике

1607556269_sreca.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Ниво среће је индивидуална карактеристика сваког појединца. Ипак, постоје исте животне навике које карактеришу људе који су увек срећни и насмејани.

Прочитајте још: Овом вежбом за трбушњаке добићете жељене резултате за кратко време (ВИДЕО)

Наиме, студија Универзитета Northwestern мерила је ново среће код обичних, задовољних људи и оних који су добили на лутрији. Ниво среће био је исти, али обични људи имали су три заједничке особине, пре свега животне навике које сиректно утичу на њихово задовољство.

Ако сте окружени срећним људима изграђујете самопоуздање, подстичете своју креативност и забаву

Поштују своје мале тренутке за уживање

Прочитајте још: Формула за рачунање идеалне СТАРОСНЕ РАЗЛИКЕ између партенера постоји

Људи оо природи упадају у свакодневну рутину и на неки начин је то добра ствар јер нам штеди драгоцену снагу и ствара удобност. Међутим, понекад се толико држимо своје рутине да не поштујемо ситнице у животу. Срећни људи знају колико је важно уживати ​​у укусу кафе или оброка, препуштању разговору са пријатељима или им је само довољно да изађу напоље и удахну свеж ваздух.

Изостанак сна такође подиже ниво хормона стреса, чак и ако немате стресне ситуације. Срећним људима спавање је приоритет јер им омогућује да се осећају сјајно.

Прочитајте још: Како да се једноставним вежбама РЕШИТЕ ПОДБРАДКА ( ВИДЕО)

Окружени су правим људима

Срећа се шири кроз људе. Ако сте окружени срећним људима изграђујете самопоуздање, подстичете своју креативност и забаву. Дружење са негативним људима има супротан учинак. Размислите добро какве људе имате у свом животу.

Прочитајте још: ОПРЕЗ! Ово су ЗНАЦИ да сте одабрали погрешну дијету

Спавајте довољно

Док спавате, ваш се мозак обнавља, уклањајући токсичне протеине ​​који се накупљају током дана као нуспродукте нормалне неуронске активности. То обезбеђује да се пробудите бистре главе. Енергија, концентрација и памћење смањују се кад људи не спавају довољно. Изостанак сна подиже ниво хормона стреса, чак и ако немате стресне ситуације. Срећним људима спавање је приоритет јер им омогућује да се осећају сјајно.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas