· · Komentari: 0
moguće je

Kako da se jednostavnim vežbama REŠITE PODBRADKA ( VIDEO)

Naime, na licu se nalazi oko 56 mišića.

1605261938_Depositphotos_169961188_s-2019.jpg
Foto: Deposit

Oni nam pružaju neverovatne mogućnosti iako mnoge od njih ne koristimo često. Čak ni mnogi “fitness zavisnici” ne znaju da uz pomoć vežbi mogu da se reše podbratka. Ovim putem, osim što ćete izgledati drugačije smanjiće i nakupljenu masnoću na vratu.

Vežbe za podbradak sastoje se iz nekoliko laganih pokreta uz koje će, ako se rade redovno, on nestati.

Pročitajte još: Sagorite kalorije bez odlaska u teretanu: Trenirajte uz pomoć vijače (VIDEO)

U nastavku pogledajte vežbe i svaku ponovite pet do sedam puta. Između svake vežbe opustite mišiće lica.

Vežbe za podbradak:

– Prvo zagrejte mišiće lica pa tek onda krenite da vežbate. Između svake vežbe opustite mišiće kako je objašnjeno u videu.
– Otvorite usta i savijajte donju usnu ka unutra pa zatvorite usta.
– Nagnite glavu unazad i ponašajte se kao da ljubite plafon.
– Isplazite jezik kao u videu i vrhom pokušavajte da dodirnete nos.
– Naslonite bradu na šake i gurajte na dole pet sekundi.

Pročitajte još: Ideje za VEŽBANJE na otvorenom: Iskoristite sve mogućnosti

– Okrenite glavu na stranu i izbacite donju vilicu kao u videu i držite nekoliko sekundi. Okrenite glavu na drugu stranu i uradite isto to

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.