Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Избори у ЦГ

Подршка мужу, као ЛАВИЦА бранила сина: Супруга Марка Бате Царевића је ДИВНА ЦРНКА (ФОТО)

Долазак Бате Царевића испраћен овацијама

1598880857_viber_image_2020-08-31_15-22-49.jpg
Фото: архива Новости
Oglas

Након пуних 75 дана јутрос испред улаза у зграду Општине Будва нема припадника две приватне агенције за обезбеђење, које су спречавале улазак у управну зграду представницима смењене власти из редова ДФ и Демократа.

На улазу нема ни припадника полиције.

Прочитајте још: Ко је ЖЕНА Здравка Кривокапића, човека који је послао Мила у ПРОШЛОСТ? Родила му је ПЕТОРО ДЕЦЕ, а ево како изгледа (ФОТО)

Испред зграде је стигао недавно смењени председник Општине Будва Марко Бато Царевић, а његов долазак испраћен је овацијама.

Окупљени, којих је више од стотину, певају - "Нема Мила, нема Тита, сада се овде Бато пита", и "Чује се до небеса, нема више ДПС-а".

"Нема Мила, нема Тита, сада се овде Бато пита"

Велику подршку има од своје породице, супруге Данице и двоје деце. Госпођа Царевић се ретко оглашава, а у јавност је изашла када је бранила сина Милана од Миловог режими, који је ухапшен када је стао на страну оца.

- Мој син, који је узоран син, супруг и отац, је бранио.свога оца трчећи према оцу а не никога ударајући. Ја сам поносна на њега - поручила је тада Даница Царевић.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️💪

А пост схаред бy Милан Царевић (@царевицарују) он

Марко Бато Царевић, рођен је 05.04.1966. године у Котору. Основну и средњу школу завршио је у Котору, а Економски факултет у Босни и Херцеговини. Преко тридесет година искуства стекао је у приватном предузетништву, из области грађевине. Марко Бато Царевић, заједно са својом породицом, један је од најуспешнијих људи у Црној Гори.

Прочитајте још: "Весели се српски роде због слободе": Са српског Косова ођекнула ПЕСМА - послата ПОРУКА Милу Ђукановићу (ВИДЕО)

Поред хуманитарних активности, подршке младим талентима и развоју предузетништва, Царевић је истакнути спортски радник и активиста, о чему сведоче и бројни постигнути резултати ФК Грбаљ, на чијем челу се налазио као директор клуба.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas