Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СТРАШНО

Потресна исповест Тање Савић: Плашила сам се да ће то да ми уради, очајна сам!

Пако у животу познате певачице се наставља

1597305050_tanja.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Хаппy
Oglas

Тања Савић први пут јавно је проговорила о читавој ситуацији у којој се нашла због деце. Певачица није могла да заустави сузе гостујући у једној емисији на телевизији.

Прочитајте још: ЗА СРБЕ СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА! У овом хотелу деца бораве БЕСПЛАТНО, а добија се и ПОСЕБАН ПОПУСТ (ФОТО)

Прочитајте још:  Тања Савић се разводи након 11 година брака: Нећу више да ћутим, блокирали су ми позиве!

Испричала је шта јој се догађало током брака, али и на који начин је њен супруг одвео децу у Аустралију: - Дошло је до тога тако што је дошло до свађа. Постојао је договор да деца буду мало код њега, мало код мене. То ми је било јако чудно, осетила сам да се спрема нешто. Имам много тога да кажем, али због себе не желим да износим све у јавност. Много пута сам га покривала мислећи да ће се вратити са децом, али то није испуњено. Сматрам да треба да ми се помогне, никада нисам отимала децу, никада то не бих урадила, само би човек без срца. Деци прави велико зло, то су мала деца од 8 и 10 година, ја видим колико сам им ја потребна.

Не могу да кажу оно што мисле, увек је ту неко ко слуша, разумите ме да ми тешко пада што не могу да се чујем са њима. Сада су у периоду где могу буду подређени манипулацији 

Неколико дана није успела да чује децу, јер су јој блокирали позиве, а када је дошла до њих коначно, нису смени ни да јој се насмеју:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Кроз шљивике и ливаде...🍀 #мојесело # тањасавиц #љубав #среца #радост

А пост схаред бy ТАЊА САВИЦ (@тања_савиц_привате) он

Неколико дана није успела да чује децу, јер су јој блокирали позиве, а када је дошла до њих коначно, нису смени ни да јој се насмеју:

Прочитајте још: Тања Савић објавила ЕМОТИВАН снимак синова (ВИДЕО)

- Срце ми је на месту јер сам се данас чула са њима, видим да они крију, не смеју да пусте осмех, јер ко зна шта тај отац прича о мени. Не смем пуно да причам, судски поступак је покренут. Ја сам доносила новац у кућу, живели смо на кирији, плаћала сам стан јер није желео да се било шта купи у Србији. Према деци је феноменалан, али је посесиван, не воли да ја посветим пажњу својој деци. Никада ништа ружно нисам рекла, 11 година сам у браку са Душаном, чекала сам до ивице... Желим да прво наше власти среде све, ја желим што пре да видим своју децу. Мене питају како 11 година трпим, а ја само желим добро. Велики је грех када неког волиш, даш срце и неко ти то уради. Будите паметне жене, не одустајте-  закључила је Савићева у емисији "Гламур".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas