· · Коментари: 0
КРАЉЕВСКА ПОРОДИЦА

ПРИНЦ ХАРИ "понижен" на изложби организованој у част принцезе Дајане! Организатори се правдају "административном" грешком (ФОТО)

Принц Вилијам и Хари позајмили су хаљине музеју на изложби "Краљевски стил у настајању", у знак сећања на своју мајку принцезу Дајану, и том приликом је дошло до "административне" грешке.

1623401234_Untitled.png
ФОТО: Принтскрин/ Јутјуб/ Би-Би-Си

Принцу Харију је одузета титула Његовог Краљевског Височанства на изложби којом се слави живот његове мајке принцезе Дајане. То се догодило након што се Палата заклела да Хари више никада неће користити краљевску титулу.

Према договору који су Хари и Меган направили са Палатом, дозвољено им је само да користе титулу војводе и војвоткиње од Сасекса.

Прочитајте још: Принц Чарлс јавно проговорио о унуци Лилибет Дајани

Без титуле Његово Краљевско Височанство

Харијева титула - Његово Краљевско Височанство - уклоњена је са плаката на догађају у палати Кенсингтон.

Објашњења поред Дијанине венчанице на изложби сада гласе: „Позајмица Његовог Краљевског Височанства војводе од Кембриџа и војводе од Сасекса“.

"Административна" грешка на изложби

Да се подсетимо, пре недељу дана, на истој изложби, у објашњењима поред хаљина, као и на свим плакатима, неко је "грешком" ставио поред Харијевог имена и Њ.К.В. , што је након критика одмах уклоњено.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Keiko Ikeda (@keicom1118)

Титула је уклоњена са свих објашњења о позајмљеним предметима на изложби.

Појашњења поред Дајанине сукње боје брескве коју је носила на меденом месецу, дизајнера Белвила Сасона, такође су била пропраћена са титулом Њ. К. В. поред Харијевог имена.

Прочитајте још: КРАЉИЦА ЕЛИЗАБЕТА упознала бебу ЛИЛИБЕТ на необичан начин

Фонд у чијој организацији је направљена изложба се одмах одградио и рекао да је реч о административној грешци и да ће одмах бити исправљена како би одражавала принчев нови статус. 

Према споразуму којим су Хари (36) и његова супруга Меган Маркл напустили Уједињено Краљевство 2020. године, неће користити титуле, након што су се одлучили да оду у САД. На крају су се договорили да могу да користе титулу војвода и војвоткиња од Сасекса, са чим су се Меган и Хари задовољили.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.